«Είχαμε χωριστεί για...» - Η Λεάννα Μάρκογλου αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Πάνο Καλίδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχαμε χωριστεί για...» - Η Λεάννα Μάρκογλου αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Πάνο Καλίδη

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Λεάννα Μάρκογλου, την οποία είδαμε πρόσφατα σε κοινή έξοδό της με τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος ήταν και το θέμα της συζήτησης. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη και, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχουν φτάσει και να χωρίσουν παίρνοντας αποστάσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δίπλα της ήταν, φυσικά, και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το Survivor σχετικά με την ανδρική του φύση που επηρέασε την σχέση τους, όμως, το βασικό ζήτημα αφορά το διάστημα που έχουν παραμείνει αμίλητοι μετά από κάποιον τσακωμό τους.

Το μεγαλύτερο διάστημα που έχουν περάσει χωριστά μετά από τσακωμό ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου

Ο Πάνος Καλίδης, αρχικά, μίλησε για δύο με τρεις μέρες, ωστόσο η Λεάννα τον διέψευσε και ανέφερε πως έχει περασει και μία βδομάδα κατά την οποία δεν είχαν επικοινωνία και, μάλιστα, για να μην αντικρίζει ο ένας τον άλλο, είχαν χωριστεί στους ορόφους του σπιτιού: «είχαμε χωριστεί και στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του τραγουδιστή.

Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί ακόμα την αγαπημένη του

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 12/4/21 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου, και εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχουν παντρευτεί μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και τρία παιδιά.

Η Φαίη Σκορδά του έθεσε την ερώτηση και ο τραγουδιστής, αφού σχολίασε μερικά γεγονότα από το Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει κουμπάρο αν και φοβάται και λίγο μήπως δεν του πει το «ναι». Πάντως τόνισε πως είναι ο άνθρωπός του και ό, τι καλύτερο έχει.

«Ψάχνω κουμπάρα! Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Είμαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας. Είναι ο άνθρωπος μου, δεν ψάχνω για κάτι καλύτερο, είναι ό,τι καλύτερο. Δεν κάνω πρόταση γάμου γιατί δεν έχω κουμπάρο/κουμπάρα. Πρέπει να το κάνω. Είναι και αυτός ένας λόγος, ότι φοβάμαι την απόρριψη. Υπάρχει μεγάλες πιθανότητες να πει όχι…», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.