«Έχω γερό στομάχι» - "Κόλαφος" η Ελισάβετ Δοβλιατίδου για τις κακουχίες που πέρασε στο Survivor

«Δεν έπρεπε να το φάω, γιατί...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω γερό στομάχι» -

Πέρα από την Αποστολία Ζώη, η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 2/6, και μίλησε για τις κακουχίες τις οποίες αντιμετώπισε όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται και τα γυναικολογικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως η περίοδός της είχε σταματήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας της προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε εύκολα και δεν την επηρέασαν ιδιαίτερα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με τους συμπαίκτες της είχαν φάει ένα από τα απαγορευμένα φυτά, αλλά βγήκε αλώβητη.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Δοβλιατίδου για το Survivor

«Μου είχε κοπεί για περίπου τρεις μήνες, νομίζω. Είχα αρκετά φουσκώματα στην κοιλιά, αλλά διήρκησε πολύ λίγο», είπε αρχικά η ίδια για την περίοδό της.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγμα μου έχει φάει κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, απάντησε: «Ένα περίεργο φυτό, κάτι το οποίο δεν έπρεπε να το φάω, γιατί θα παθαίναμε δηλητηρίαση. Κάποια παιδιά κάνανε εμετό. Ήμουν από τους λίγους που δεν πάθανε τίποτα, έχω γερό στομάχι».

Λίγους μήνες πριν βάφτησε το παιδάκι της - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Γαλάτης βάφτισαν τον γιο τους, την Κυριακή 27/2 και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη.

Το ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, Μιχαήλ, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτη του 2021 και πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια οι γονείς του επέλεξαν να γίνει το μυστήριο. Η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο, με λίγους και εκλεκτούς φίλους και συγγενείς και ο στολισμός της εκκλησίας ήταν υπέροχος, με τα χρώματα της διακόσμησης να είναι στις αποχρώσεις του μπλε φυσικά.

Η Ελισάβετ ήταν πανέμορφη φορώντας ένα κομψό μπλε φόρεμα το οποίο συνδύασε με φούξια γόβες, αλλά εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν φυσικά ο μικρός Μιχαήλ ο οποίος έκλαψε ελάχιστα.

Η βάφτιση του γιου της Ελισάβετ ΔοβλιατίδουΗ Ελισάβετ Δοβλιατίδου με το γιο και την αδερφή της