Ευαγγελία Συριοπούλου - Το μωράκι της μεγάλωσε και φωτογραφίζονται αγκαλιά

Το τρυφερό στιγμιότυπο μαμάς - γιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ευαγγελία Συριοπούλου - Το μωράκι της μεγάλωσε και φωτογραφίζονται αγκαλιά

Μια πολύ τρυφερή της στιγμή μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά «Έλα στη θέση μου». Συγκεκριμένα έκανε ένα Post στο οποίο είναι αγκαλιά με το γιό της σε ένα δωμάτιο του σπιτίου τ οποίο φαίνεται να έχει μετατραπεί σε playroom.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή.Συγκεκριμένα, στις 31 Οκτωβρίου 2021, η ηθοποιός γέννησε το πρώτο τους παιδί και από τότε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην κάμερα του «Happy Day» , μιλώντας για τους ρυθμούς της ζωής της μετά την γέννα (Δείτε εδώ πόσα κιλά κατάφερε να χάσει μέσα σε τρεις μήνες).

Η τρυφερή ανάρτηση της Συριοπούλου

Στο στιγμιότυπο κρατάει αγκαλία τον 7 μηνών γιό της ο οποίος είναι γυρισμένος πλάτη και έχει αλλάξει μόλις pamper.

Το τρυφερό δώρο που έλαβε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό

Η έλευση του γιού της Συριοπούλου σκόρπισε ενθουσιασμό σε γονείς και φίλους. Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ανάμεσα σε εκείνους που της έκαναν κι ένα πολύ όμορφο δώρο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με το χεράκι του μωρού της, με τον Στράτο Πατσατζή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έστειλαν φυσικά και εκείνη τις ευχές τους, μαζί με ένα όμορφο μπουκέτο με φυτά αλλά και ένα μπλε μπαλόνι με την επιγραφή, “It’s a boy”!

Στην κάρτα έγραφε "Να σας ζήσει ο Πρίκιγπας"! Φυσικά, η Ευαγγελία Συριοπούλου μοιράστηκε το δώρο αυτό με τους ακολούθους της στο instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει το ζευγάρι.

 Ευαγγελία Συριοπούλου δώρο από Σοφό και Συριοπούλου