Τα νεότερα για την υγεία του Πασχάλη Τερζή

Βγήκε από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα νεότερα για την υγεία του Πασχάλη Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής βρέθηκε εχθές (1/6) στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστια ανησυχία τόσο στην οικογένειά του όσο και σε χιλιάδες θαυμαστές του. Βέβαια, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε πάει να κάνει ένα τσεκ απ για την καρδιά του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Πασχάλης Τερζής είναι καλά, έχει βγει από το νοσοκομείο από χθες το απόγευμα και πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Πασχάλη Τερζή

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, έκανε δύο εγχειρήσεις και...» - Η αναφορά στην υγεία του

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 μέσα από την εκπομπή «Love it» προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα ο Ζαφείρης Μελάς. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για τον πολύ καλό του φίλο, ΠασχάληΤερζή αλλά και για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ την πραγματική καταγωγή του).

«Το δισέγγονό μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Είναι τιμή μου να λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι. Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».