Ο Γιώργος Θεοφάνους σπάει τη σιωπή του για το μέλλον της εκπομπής του στο «Open»: ''Μας προβληματίζει η...''

Όλη η αλήθεια για το μέλλον της.Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Θεοφάνους σπάει τη σιωπή του για το μέλλον της εκπομπής του στο «Open»: ''Μας προβληματίζει η...''

Στο πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 2/6 ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Εκεί τον υποδέχθηκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησαν για τις περιοδείες του με τη Δέσποινα Βανδή, την κόντρα που είχε ανοίξει με τους «One», αλλά και το μέλλον της εκπομπής «Ένα τραγούδι ακόμα».

Σχετικά με την περιοδεία του με τη Βανδή δήλωσε ότι αποτελείται από τουλάχιστον 20 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με ποικιλία τραγουδιών, ενώ υποσχέθηκε ότι θα της μεταφέρει το αίτημα του Λιάγκα να ανεβάσει την κόρη της Μελίνα να τραγουδήσει στη συναυλία στο Κατράκειο, η οποία φημολογείται ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς.

Για την κόντρα με τους «One» δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι το μόνο που είπε είναι ότι το εγχείρημα τους είναι ξαναζεσταμένο φαγητό που πάλιωσε 20 χρόνια πριν. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου φαίνεται πάντως ότι έχει διαφορετική άποψη, αφού στην εκπομπή «Στούντιο 4» δε δίστασε να μιλήσει για την κόντρα του με τον Θεοφάνους, ενώ θέση πήρε και ο Φίλιππος Κωνσταντίνος( Δείτε εδώ τα όσα είπε για την διαμάχη τους)

Τι είπε για το «Ένα τραγούδι ακόμα»

«Η εκπομπή φυσικά και θα συνεχιστεί με την ευλογία του Γιώργου και πολλών άλλων. Μας προβληματίζει η ώρα και το συζητάμε. Με την ζέστη ο κόσμος είναι έξω, με στεναχωρεί που 8 η ώρα ο κόσμος λείπει από το σπίτι και χάνει αυτές τις μουσικές εκπομπές, αλλά τι να κάνουμε».

«Στις 8 Ιουνίου...» - Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή που έφερε τα πάνω κάτω στον καλλιτεχνικό χώρο!

Η Δέσποινα Βανδή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ τρυφερή ανάρτηση με τον Βασίλη Μπισμπίκη). Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω μεγάλη χαρά γιατί στις 8 Ιουνίου στο Κατράκειο ξεκινάει η καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Σας περιμένουμε όλους στις 21:00 η ώρα, στο Κατράκειο!».

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «8 Ιουνίου στο Κατράκειο ξεκινάνε τα μουσικά μας ταξίδια με το μοναδικό @theofanousg Μου λείψατε πολύ!!! Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μαγική βραδιά!».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή