«O Γιώργος Θεοφάνους ήταν το έκτο μέλος των ONE» - ''Καταπέλτης'' ο Φίλιππος Κωνσταντίνος

Στηρίζει τον συνάδελφό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«O Γιώργος Θεοφάνους ήταν το έκτο μέλος των ONE» - ''Καταπέλτης'' ο Φίλιππος Κωνσταντίνος

Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ ένα ακόμα μέλος των One αποφάσισε να πάρει θέση στη διαμάχη. Αυτή την φορά ο Φίλιππος Κωνσταντίνος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» σχολίασε το τι συνέβη ανάμεσα στον μουσικοσυνθέτη και τον τραγουδιστή.

Πήρε θέση ο Φίλιππος Κωνσταντίνος για την κόντρα Θεοφάνους - Χριστοφόρου

«Εγώ δεν ήθελα να απαντήσω καθόλου. Θεωρώ ατυχές αυτό το πράγμα, καθαρά ατυχές. Ήταν ένα δικό του δημιούργημα από το οποίο έβγαλε κι αυτός λεφτά. Ήταν το έκτο μας μέλος, δηλαδή ότι παίρναμε εμείς έπαιρνε και αυτός. Οπότε το να πει κάτι τέτοιο το βρίσκω εντελώς άκυρο.

Δεν ξέρω… μπορεί να πέρναγε κάποια φάση εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω. Δικές του επιλογές ήταν και οι πέντε. Και τα πέντε τα παιδιά. Τώρα αν κάποιος τραγουδάει περισσότερο ή κάποιος έχει λιγότερες φωνητικές ικανότητες οκ.»

«Δεν ήμουν. Οι One ήταν ένα συγκρότημα πέντε αγοριών, 20 – 25 ετών, περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων γιατί δεν μπορούσαν όλοι να τραγουδούν επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως συμβαίνει και στο εξωτερικό γιατί στα boy bands άλλος είναι καλός στις συνεντεύξεις, άλλος στον χορό, άλλος στο τραγούδι. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να επανενωθούν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπήκα μπροστά για να τους πω «λάθος κάνετε».

Ούτε με ρώτησαν ούτε τους απάντησα. Είδα ότι έβγαλαν κάποια τραγούδια, ότι εργάζονται. Ο καθένας κάνει ό,τι λέει ο δρόμος του. Δεν μπορώ όμως να βλέπω πέντε 40αρηδες plus να κάνουν τα πιτσιρίκια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν όταν δημιούργησα αυτό το συγκρότημα. Και για την ιστορία, δεν διέλυσα εγώ τους One.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφάσισε να φύγει, και μάλιστα στην καλύτερη στιγμή της πορείας τους, γιατί μετά την Eurovision είχαν ηχογραφήσει ένα άλμπουμ στα ισπανικά που προοριζόταν για το εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος αποφάσισε τότε να κάνει σόλο καριέρα, να γίνει λαϊκός τραγουδιστής και να δουλέψει μόνος τους. Δικαίωμα του ήταν αυτό, αλλά έκοψε την τύχη των άλλων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραδέχεται γιατί διαλύθηκαν οι ONE

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μέσα σε όλα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και για τους ONE.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά: «Ο Δημήτρης Κατσαρός από τους Ζικ Ζακ μου είχε πει παλιότερα “εσύ μεγάλε τώρα δεν βλέπεσαι, στα 40 σου θα γίνεις υπεργκόμενος”. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι φίλος με τον χρόνο».

Μέχρι το 2010 ήταν όλα πολύ ωραία και με ραδιοφωνική επιτυχία. Θεωρώ ότι όλοι, πάνω στην δεκαετία, περνάμε μια καμπή. Συντελούν πολλά για να γίνει αυτό. Θεωρώ ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο εαυτός μας. Υπάρχουν οι στιγμές που μπορεί να έχεις αδικηθεί, να σε έχουν παραμελήσει, αλλά είναι ο εαυτός μας και είναι αυτός που στο τέλος θα δείξει αν θα αντέξει»

Αναφορικά με την δύσκολη ζωή που πέρασε σε μικρότερη ηλικία είπε: «Μίλησα πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που έζησα σαν παιδί στα 21 μου χρόνια. Είναι μεγάλο μαρτύριο να τα κρατάς μέσα σου, αλλά ντρεπόμουν».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στο συγκρότημα του: «Με τους ONE ήμασταν μαζί 4 χρόνια, περάσαμε τρομερές στιγμές και δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαλυθήκαμε γιατί ήθελα να φύγω. Μετά από έναν χρόνο διαλύθηκε το συγκρότημα γιατί είχε χαθεί η συνταγή. Είχα ανάγκη να κάνω δικά μου πράγματα».

Ο ίδιος που πριν λίγο καιρό βίωσε δύσκολες στιγμές, μίλησε για την Άννα Βίσση ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή για την οποία έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί αλλά ούτε και να γίνει γονιός.