«Power of Love στην Καραϊβική» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τους παίκτες του Survivor 5

«Και λίγο Big Brother»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Power of Love στην Καραϊβική» -

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 2/6, και αποκάλυψε εάν έχει συζητήσει με την παραγωγή του Ατζούν για την συμμετοχή του στο Survivor All Star που ετοιμάζεται, καθώς ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν βγει στη φόρα, ενώ παράλληλα σχολίασε και τα δρώμενα στο φετινό Survivor, το οποίο συμπεριλαμβάνει κάθε είδους στοιχείο.

Ο πρώην παίκτης ανέφερε πως θα πήγαινε ξανά στον Άγιο Δομίνικο εάν είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, ωστόσο δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση, ακόμα. Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια, καθώς έχει θίξει μία από τις καλύτερες φίλες του με την συμπεριφορά του, την ίδια στιγμή που εξηγεί πως τα ειδύλλια φέτος είναι, κατά τη γνώμη του ψεύτικα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor

«Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Δεν ξέρω αν έχουν ενημερώσει κάποιους συγκεκριμένους παίκτες από τα προηγούμενα Survivor. Εγώ πάντως αν είχα την παρέα που θέλω και αγαπώ και αγάπησα και ακόμα συνεχίζω και αγαπάω, θα πήγαινα στο All Star, γιατί όχι;», τόνισε αρχικά.

«Κάποια στιγμιότυπα τα βλέπω, αλλά γενικά έχει χάσει λίγο την αίγλη και την μαγεία που είχαμε, θεωρώ, εμείς. Τώρα τα παιδιά είδα ότι δεν το διασκεδάσανε τόσο, είδα πολύ κακία, ίντριγκα, τσακωμό», είπε στη συνέχεια για όσα συμβαίνουν στον πέμπτο κύκλο.

Και συμπλήρωσε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Δεν μου άρεσε πολύ. είναι πάρα πολύ φίλη μου η Μαρία Αντωνά και ο Άρης. Όταν έβλεπα την Μαρία Αντωνά να δέχεται μηνύματα, κλήσεις και να λένε για τον Άρη αν έχει κάνει κάτι με την Σοφιάννα, δεν είναι πολύ άσχημο; Ότι και να' ναι, δεν ξέρω, δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ ποτέ στη ζωή μου».

«Μου φαίνονται πάρα πολύ στημένοι, δηλαδή, κλαίω πραγματικά, γελάω. Power of love στην Καραϊβική και λίγο Big Brother», κατέληξε αναφερόμενος στις σχέσεις που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι.

«Θέλουν να μας αντιγράψουν λίγο»

Ο πρώην παίκτης εξακολουθεί να κάνει επιτυχημένα βήματα στο χώρο του ως επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα, ασχολείται με μαγαζιά με ρούχα στο Ντουμπάι αλλά έχει και επιχειρηματικές δράσεις και στη Γλυφάδα.

Ο ίδιος παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Secret, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στο νέο του project με υγιεινά προϊόντα στη Γλυφάδα αλλά και στην επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε Μύκονο και Ντουμπάι. Ολοκληρώνοντας μίλησε για τις εκρήξεις θαυμασμού που δέχεται μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι χαρούμενος γιατί τα καταστήματα μου πάνε πολύ καλά στην Αθήνα και τώρα ετοιμάζω νέα βήματα. Ήδη δίνω ρούχα στη Μύκονο και στο Ντουμπάι, ενώ ετοιμάζω νέο project στο κομμάτι της υγιεινής διατροφής, με healthy προϊόντα. Το πρώτο μαγαζί θα το ανοίξω στη Γλυφάδα και ελπίζω να καταφέρω να ανοίξω και άλλα...», αποκάλυψε.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε στα 16 του να ασχολείται επαγγελματικά με τα ρούχα. «Ήταν ο τρόπος για να επιβιώσω. Ξεκίνησα με όνειρα σαν μικρό παιδί και με πείσμα και υπομονή κατάφερα μέχρι σήμερα, που είμαι 30, να έχω αναπτύξει τις επιχειρήσεις μου», δήλωσε, ενώ έδωσε τη δική του συμβουλή στους νεότερους : «Σε όσoυς ξεκινούν τώρα, λέω να ρισκάρουν, να μη φοβούνται. Η ζωή έτσι είναι. Πρέπει να το παλέψεις, να το κυνηγήσεις, γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται».

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ξανά το άρωμα του, διαφορετικό αυτήν τη φορά. «Είχα κάνει μια σειρά με αρώματα, που απογείωσαν τις πωλήσεις των καταστημάτων μου, και τώρα το έκανα με διαφορετική συσκευασία», εξήγησε στο Secret.

Ο ίδιος είχε πει από την αρχή που είχε μπει στο «Survivor» πως τα χρήματα δεν ήταν ο αυτοσκοπός του και το απέδειξε. «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έδωσα όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις ημέρες που έκατσα στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό - και ήταν σεβαστό ποσό», είπε, ενώ τόνισε πως ποτέ «δεν θα μπορούσα να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για καμία πρόταση. Είμαι πολύ προσεκτικός και δεν βάζω στον βωμό των χρημάτων την αξιοπρέπεια μου».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραδέχθηκε πως παρακολουθεί «Survivor», αφού είναι ένα παιχνίδι που σε κάνει να θέλεις να το δεις, αλλά και επειδή του φέρνει μνήμες. «Νιώθω ένα ωραίο συναίσθημα. Όταν επέστρεφα, είπα πως θα αφήσω όλα τα αρνητικά και τις ίντριγκες και θα κρατήσω μόνο τα θετικά. Όσο για τώρα, αυτό που βλέπω είναι πως οι παίκτες φαίνονται πιο διαβασμένοι, θέλουν να μας αντιγράψουν λίγο. Δεν έχουν προσωπικότητα. Ίσως τα παιδιά έχουν λίγο αποπροσανατολιστεί», δήλωσε.

Με την αποχώρηση του συνεχίστηκε και έξω, από χιλιάδες θαυμαστές που του έστελναν μηνύματα, αλλά και τον επισκέπτονταν στα καταστήματα του, για να τον δουν και να του μιλήσουν.

Αρκετοί, μάλιστα, είχαν κάπως ακραίες επιθυμίες. «Έρχονταν γυναίκες στο μαγαζί και μου έλεγαν: "θέλω το γονίδιο σου", "θέλω παιδί από σένα", "Πότε θα με παντρευτείς;". Στο μαγαζί, και να θέλω να κρυφτώ, δεν γίνεται! Πολλές φορές, μάλιστα, με παρακολουθούσαν, για να δουν πότε θα φύγω. Ακόμα και άντρες. Ένας θαυμαστής περίμενε οκτώ ώρες για να βγω και μετά καθόταν απλά και με κοίταζε», συμπλήρωσε.