«Είχαμε περιστατικά βίας» - Η Χριστιάνα Καρνέζη συγκλονίζει με την αποκάλυψή της

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είχαμε περιστατικά βίας» - Η Χριστιάνα Καρνέζη συγκλονίζει με την αποκάλυψή της

Η Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία πρόσφατα μίλησε στο περιοδικό YOU, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.

Το μοντέλο αποκάλυψε τη βία που ασκούσε ο πατριός της στη μητέρα της αλλά και το ότι είχε συμμετάσχει κρυφά από τον πατέρα της στα καλλιστεία από τα οποία αναδείχθηκε τελικά “Σταρ Πελοπόννησος”.

Οι δηλώσεις της Χριστιάνας Καρνέζη

«Η μητέρα μου είχε ξαναπαντρευτεί και είχαμε περιστατικά βίας. Γυρνούσα από το σχολείο κι έβλεπα τη μητέρα μου με μώλωπες. Υπήρχε ένα άσχημο κλίμα με τον πατριό μου. Οι αδελφές μου, επειδή έλειπαν από το σπίτι γιατί είχαν φύγει, ήξεραν, αλλά φοβόμασταν να μιλήσουμε γιατί απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει.

Δεν είχα πει στον πατέρα μου τι συμβαίνει γιατί φοβόμουν ότι θα με έπαιρνε από τη μητέρα μου και μπορεί να τη σκότωνε ο σύντροφός της», είπε συγκινημένη η Χριστιάνα Καρνέζη.

Για την εμπειρία της στα Καλλιστεία “Σταρ Πελοπόννησος”, η Χριστιάνα Καρνέζη είπε: «Πήγα κρυφά από τον πατέρα μου, τη μητέρα μου την είχα χάσει τότε. Πήγα με άλλο όνομα, βγήκα Σταρ Πελοπόννησος και ο μπαμπάς μου το έμαθε από τις εφημερίδες. Μου είχαν πει κάποτε ότι είμαι υπερβολικά χοντρή για πασαρέλα, ήμουν 55 κιλά τότε».

Λίγα λόγια γαι τη Χριστιάνα Καρνέζη

Η Χριστιάνα Καρνέζη είναι ηθοποιός και μοντέλο

  • γεννήθηκε στην Αθήνα, όμως η καταγωγή της είναι από την Κρήτη και την Μάνη.
  • Tο 2013 στέφθηκε «STAR Πελοπόννησος»
  • την ίδια χρονιά συμμετείχε σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς στην Ιταλία όπου κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πεντάδα.
  • πρωταγωνίστησε στο θέατρο «Περοκέ» στην παράσταση «Μη το πεις ούτε του… μπαμπά» και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις θεατρικές της επιδόσεις.
  • Συμμετείχε στο Super Mammy το 2022.