«Έφευγα κάθε μέρα κλαίγοντας, είχα άσχημη...» - Η εξομολόγηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για το θέατρο

Μίλησε έξω από τα δόντια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έφευγα κάθε μέρα κλαίγοντας, είχα άσχημη...» - Η εξομολόγηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για το θέατρο

Το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6, μία άκρως εξομολογητική και "έξω από τα δόντια" συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά, στην εκπομπή Κυψέλη, καθώς μιας και έχει μιλήσει εκτενώς στο παρελθόν για το #metoo και τις συμπεριφορές στο θέατρο, αποφάσισε να αποκαλύψει και μία δική της, όχι τόσο καλή συνεργασία.

Η εξομολόγηση της Γιουλίκας Σκαφιδά

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει βρεθεί σε τέτοια περίπτωση, ήταν μία φανερά άσχημη κατάσταση σε παράσταση που έπαιζε, και είχε θέμα με τον σκηνοθέτη. Επειδή ήταν μικρή και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί έλεγε στον εαυτό της: «Πάμε τώρα ήρεμα και ωραία, είναι δύο μήνες, κρατήσου γιατί δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτόν τον άνθρωπο...».

Μίλησε ανοιχτά και για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της

Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στο περιοδικό "Εγώ" και αποκάλυψε πως έχει πειράξει το πρόσωπο της, λίγο καιρό μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της (δείτε εδώ), αν και δεν υποστηρίζει αποκλειστικά αυτού του είδους τις επεμβάσεις.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της, ύστερα από επισκέψεις που έχει κάνει σε δερματολόγο, προσθέτει, όμως, ότι το αποτέλεσμα και η αλλαγή δεν ήθελε να είναι ακραία, καθώς δεν είναι κάτι που την χαρακτηρίζει και δεν θα ήθελε να αλλοιωθεί ουσιαστικά η εμφάνιση της. Δεν είναι αντίθετη με τις πλαστικές επεμβάσεις και αντίστοιχες παρεμβάσεις, αλλά δεν είναι και κάτι που επικροτεί.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Πήγαινα σε μία δερματολόγο και έχω κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπό μου, αλλά όχι ακραίες. Ίσα ίσα να φαίνεται πιο φρέσκο το πρόσωπό μου ή να μην έχω πανάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά, αλλά κάπου στη μέση. Δεν θα μπορούσα να παραποιήσω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου".

Γιούλικα Σκαφιδά