Bγαλμένο από παραμύθι - Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει χαλαρή στο τεράστιο μπαλκόνι της

Δε δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια και προχωράει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Bγαλμένο από παραμύθι - Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει χαλαρή στο τεράστιο μπαλκόνι της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας μιας και είναι πολύ δραστήρια και πετυχημένη στα επαγγελματικά της και παράλληλα καταφέρνει και συνδυάζει όλα τα οικογενειακά της καθήκοντα. Με τον ερχομό των διδύμων κοριτσιών εξακολουθεί να δείχνει πως μπορεί να έχει την παλιά της ζωή και αυτό για κάποιους αποτέλεσε αφορμή για αρνητικά σχόλια.

Η ίδια με την στήριξη του συντρόφου και των φίλων της συνεχίζει και κοιτάει μπροστά και αποδεικνύει πως δε θέλει να επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια. Έτσι λοιπόν έκανε μια νέα ανάρτηση στο instagram από το μπαλκόνι της και πέραν του ότι είναι εντυπωσιακό με ψάθινα στοιχεία, βλέπουμε και εκείνη κούκλα για άλλη μια φορά.

Η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφίζεται από την βεράντα της

Η αποκάλυψη της Μπόμπα για τη βάφτιση των διδύμων

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τη Χριστίνα Μπόμπα στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, μετά την επιστροφή της από το Μιλάνο στο οποίο βρισκόταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μεταξύ άλλων, η influencer μίλησε για τις αγαπημένες της κορούλες, τις οποίες δε χορταίνει και δύσκολα αποχωρίζεται και μάλιστα αποκάλυψε και πότε θα γίνει η βάφτιση.

«Ήρθα από το Μιλάνο που πήγα για μια μέρα. Είχα μια επαγγελματική υποχρέωση και τώρα πάω σπίτι στα μωρά μου. Δώρα δεν πρόλαβα να πάρω», είπε στην αρχή η Χριστίνα Μπόμπα και σχολίασε στη συνέχεια το στοίχημα που έχασε ο Σάκης Τανιμανίδης και έπαιξε μπάσκετ με το εσώρουχο: «Ο Σάκης είναι πολύ καλός στο μπάσκετ. Ήταν άτυχος και έχασε και επειδή είναι αρκετά ακομπλεξάριστος και έχει χιούμορ έπρεπε να το δημοσιοποιήσει».

Για τον ρόλο της ως μαμά και τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών της, η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Ο ρόλος της μαμάς είναι ακόμα καλύτερος. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, είχα αγχωθεί πολύ. Προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα, για μένα ήταν μεγάλο σοκ. Τώρα είναι όλο και καλύτερο. Την βάφτιση την ετοιμάζουμε. Τώρα ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε κάποια πράγματα. Θα γίνει τον Σεπτέμβρη», αποκάλυψε η Μπόμπα.