Η πρώτη ανάρτηση της Amber Heard μετά τη δικαίωση του Johnny Depp

«Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Amber Heard μετά τη δικαίωση του Johnny Depp

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερτ τον τελευταίο καιρό είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας μιας και η δικαστική διαμάχη, που είχαν σχετικά με την κοινή τους ζωή αφορούσε το κοινό ιδιαίτερα. Μετά λοιπόν από πολλές ώρες στη δικαστική αίθουσα, την Τετάρτη 1/6 η απόφαση ήταν υπέρ του ηθοποιού.

Ο ίδιος λίγες ώρες μετά, δικαιωμένος πλέον, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια είδαμε και την πρώτη της πρώην συζύγου του. Η Άμπερ λοιπόν, είναι φανερά πληγωμένη από την έκβαση και μάλιστα με τα όσα έγραψε κατηγορεί και τους δικηγόρους του Ντεπ, πως επηρέασαν με ύπουλο τρόπο την επιτροπή των ενόρκων.

H πρώτη ανάρτηση της Amber Heard μετά την δικαίωση του Johnny Depp

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες.

Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Δημοσίευση Heard

H απόφαση του δικαστηρίου για τη διαμάχη του Johnny Depp με την Amber

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard δε λέει να τελειώσει με τίποτα καθώς την Τετάρτη 1/6 έγινε η τελική δίκη. Να θυμίσουμε εδώ πως ο ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στην πρώην γυναίκα του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο ίδιος φανερά κουρασμένος από την τροπή, που έχει πάρει η όλη υπόθεση, το βράδυ πριν την δίκη διασκέδασε με σύντροφο θέλοντας έτσι να πάρει λίγο κουράγιο. Τελικά η 7μελής επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχέια κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της

Στον Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων και στη Χερντ, επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια.Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων, το σώμα των ενόρκων κατέληξαν στην ετυμηγορία. Από τη στιγμή που βρέθηκε έξω από το δικαστήριο Φέρφαξ, η δικηγόρος του ηθοποιού, Καμίλα Βασκέζ φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης, ενώ σταμάτησε επίσης, για να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο Φέρφαξ.

Deep - Amber