Με πρώην σύντροφο διασκέδασε ο Johnny Depp λίγο πριν την τελική απόφαση της δίκης του

Εκείνη ήταν στα παρασκήνια ενώ εκείνος τραγουδούσε στη σκηνή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με πρώην σύντροφο διασκέδασε  ο Johnny Depp λίγο πριν την τελική απόφαση της δίκης του

Το πρωί της Τετάρτης 1/6 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» o Άρης Καβατζίκης με live σύνδεση λόγω κορωνοιού παρουσίασε τα πιο καυτά νέα της διεθνούς showbiz. Ανάμεσά τους προβλήθηκαν πλάνα από την συναυλία στο Royal Albert Hall, όπου τραγούδησε ο Johnny Depp, λίγο πριν την ετυμηγορία των ενόρκων στην πολυσυζητημένη δίκη του με την Heard.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε επάνω στη σκηνή και έκανε έκπληξη στο κοινό κατά την συναυλία του φίλου και συνεργάτη του Jeff Beck.

Παρέα με την Kate Moss ο Johnny Depp στα παρασκήνια του Royal Albert Hall

Εκεί παρευρέθηκε στα παρασκήνια η πρώην του ηθοποιού, Kate Moss, για να υποστηρίξει τον Depp κάνοντας τις «ροζ γλώσσες», όπως είπε ο δημοσιογράφος, να μιλάνε για αναθέρμανση του έρωτά τους. Πράγματι, έχουν ακουστεί σχόλια μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω αλλά δεν το πιστεύει κανείς στην εκπομπή, όπως είπαν. Μάλιστα, επιβράβευσαν το μοντέλο που στηρίζει μετά από τόσα χρόνια τον πρώην σύντροφό της.

Η κατάθεση της Kate Moss

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς και κυρίως με την ηθοποιό, που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της, παρά τις προσπάθειές της να βγάλει ανήθικο τον πρώην σύζυγό της . Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πλήγμα στην καριέρα της.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, όπου θα κατέθετε η Kate Moss, έφτασε. Το διάσημο super model Kate Moss, που διατηρούσε σχέση με τον Depp τη δεκαετία των 90’s, κλήθηκε να καταθέσει εναντίον της Amber Heard, με αφορμή την αναφορά της Heard στο όνομα του μοντέλου σε προηγούμενη κατάθεσή της.

Η Kate Moss εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της στο δικαστήριο και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Amber Heard.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα. Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Johnny έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.