«Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει και...» - Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει και...» - Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πολύ συχνά προσπαθεί να προσφέρει την βοήθειά του όπου μπορεί αλλά και να ενθαρρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συγκινήσει με τις πράξεις του.

Ο νικητής του Survivor που ακούγεται έντονα το όνομά του για το All Star πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στόρι μέσα από το οποίο έκανε μια δημόσια έκκληση, αρκετά σημαντική και αναγκαία.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο Ντάνος, ο μικρός Πολυχρόνης πρέπει να κάνει άμεσα μια πολύ δύσκολη επέμβαση ωστόσο δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμα δυστυχώς τα χρήματα που απαιτούνται για αυτό και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε όλα τα στοιχεία της τράπεζας προκειμένου να μαζευτούν τα λεφτά και να γίνει η επέμβαση.

Η δημόσια έκκληση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Δημόσια έκκληση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το θαύμα που έζησε ο Ντάνος - Κοριτσάκι σηκώθηκε μπροστά του από το καροτσάκι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία. Η σχέση του με τη θρησκεία είναι τέτοια που πολύ συχνά τον βλέπουμε να επισκέπτεται εκκλησίες, ενώ κάθε φορά που μιλάει για αυτό το θέμα συγκινείται βαθιά.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, ο αγαπημένος «Ντάνος», βρέθηκε στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού και εκεί, είδε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του ένα αληθινό θαύμα.

Συγκεκριμένα, ένα κοριτσάκι κατάφερε να σηκωθεί από το καροτσάκι στο οποίο ήταν καθηλωμένη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ekklisiaonline.gr, το κοριτσάκι το σταύρωσε ο πνευματικός του Ντάνου, πάτερ Δημήτριος, ενώ στη συνέχεια ο πρώην νικητής του Survivor τη βοήθησε να σηκωθεί.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο εκκλησάκι και παρακολούθησε από κοντά το θαύμα, ενώ στο τέλος χειροκρότησε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος με σπουδαία κοινωνική δράση (δείτε εδώ την προσφορά που είχε κάνει για τους πυρόπληκτους).