«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Σταματοπούλου μετά την γέννα

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Σταματοπούλου μετά την γέννα

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς πριν μερικές μέρες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της, με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο, με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει αρχικά γνωστή την ευχάριστη αυτή είδηση μιας και συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η γνωστή make up arist έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 2/6 η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και για να περιγράψει την ίδια στιγμή τα πρώτα της συναισθήματα μετά τη γέννα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ρούλας Σταματοπούλου μετά την γέννα

«Το ξέρω ότι με χάσατε αλλά ο μικρός μου βιάστηκε να βγει, δεν το περιμέναμε, τρέχαμε τελευταία στιγμή. Όλα καλά όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματά σας. Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

Η Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι γέννησε η Σταματοπούλου

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 η Ρούλα Σταματοπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά, δίνοντας ζωή στον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο, τον γιο της . Τα νέα ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη λίγα λεπτά την έναρξη της εκπομπής της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την χαρά της για την ευτυχία που βιώνει η για χρόνια συνεργάτιδά της.

«Αν και έχουμε μία ροή έτοιμη, φτιαγμένη όπως πάντα, όταν βγαίνουν ωραία γεγονότα, θέλουμε πάρα πολύ να τα λέμε. Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να στείλω τις ευχές μου στην αγαπημένη μου και για πολλά χρόνια συνεργάτιδά μου Ρούλα Σταματοπούλου που πριν από καμία δυο ωρίτσες απέκτησε το μωράκι που περίμενε όλη αυτή τη σεζόν.

Να ‘σαι καλά Ρουλίτσα μου, να απολαύσεις τον γιόκα σου, να είναι ωραίος σαν τη μανούλα και γλυκός σαν τον πατερούλη και να περνάτε μοναδικές στιγμές μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.