Τελευταία εξέλιξη μετά την δικαίωση του Johnny Depp - Η Amber δε θα τον αφήσει ήσυχο

Τι σκοπεύει να κάνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τελευταία εξέλιξη μετά την δικαίωση του Johnny Depp - Η Amber δε θα τον αφήσει ήσυχο

Η δικαστι8κή διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ έληξε και η τελική απόφαση των ενόρκων έκρινε πως η πρώην γυναίκα του ηθοποιού άσκησε συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρους του. Μετά λοιπόν την τελική έκβαση η γυναίκα και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Δείχνοντας φανερά την απογοήτευση της, την Πέμπτη 2/6 έγινε γνωστό μέσω του BBC πως δεν σταματάει εδώ, αφού αποφάσισε την επόμενη της κίνηση και μάλιστα θα κάνει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου. Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις της δικηγόρου της, Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντεχοφτ, που έκαναν γνωστή την κίνηση αυτή.

Η επόμενη κίνηση της Άμπερ Χέρτν μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η μία εκ των δικηγόρων της ηθοποιού, Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντεχοφτ, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι η ομάδα υπεράσπισης του Ντεπ «κατάφερε να αποσιωπήσει έναν τεράστιο όγκο αποδείξεων», οι οποίες όμως είχαν παρουσιαστεί στη δίκη που είχε λάβει χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ο Ντεπ είχε κατηγορήσει την σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε χάσει εκείνη την υπόθεση. «Τι έμαθε ο Ντεπ από αυτό; Δαιμονοποίησε την Άμπερ και αποσιώπησε τις αποδείξεις», είπε η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, ισχυριζόμενη πως η πελάτισσά της δαιμονοποιήθηκε από την πλευρά του πρώην συζύγου της στη δίκη. «Μια σειρά από πράγματα επιτράπησαν σε αυτό το δικαστήριο ενώ δεν θα έπρεπε, και αυτό μπέρδεψε τους ενόρκους», είπε η Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντχοφτ.

Η πρώτη ανάρτηση του Johnny Depp μετά την δικαστική διαμάχη

Η πολύκροτη δίκη ανάμεσα σε Johnny Depp και Amber Heard πήρε ένα τέλος μετά από την απόφαση του δικαστηρίου όπου χαρακτηρίζει ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της πρώην συντρόφου του γνωστού καλλιτέχνη.

Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης, ο Johnny Depp θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σχετικά με την νίκη του στην δίκη με την πρώην σύζυγό τους καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούσαν πως και πως τις εξελίξεις.

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου, αλλά και οι ζωές των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα. Όλα εν ριπή οφθαλμού. Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες μου επιβλήθηκαν μέσω των media, τα οποία προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ μίσους περιεχομένου, αν και δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου.

Είχε ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δύο φορές μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου. Και έξι χρόνια αργότερα, η κριτική επιτροπή μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ταπεινωμένος.

Η απόφασή μου να συνεχίσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο, παγκόσμιο θέαμα στη ζωή μου, πάρθηκε μόνο μετά από αρκετή σκέψη. Από την αρχή, στόχος της προσαγωγής αυτής της υπόθεσης ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση.

Το να λέω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή τους. Νιώθω γαλήνη, γνωρίζοντας ότι επιτέλους το κατάφερα. Έχω συγκλονιστεί από την έκχυση αγάπης και την κολοσσιαία υποστήριξη και καλοσύνη από όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι η προσπάθειά μου να ειπωθεί η αλήθεια θα έχει βοηθήσει άλλους, άνδρες ή γυναίκες, που έχουν βρεθεί στην κατάστασή μου, και ότι όσοι τους υποστηρίζουν δεν τα παρατάνε ποτέ.

Ελπίζω επίσης ότι η θέση θα επιστρέψει τώρα στην αθώα έως ότου αποδειχθεί η ενοχή, τόσο στα δικαστήρια όσο και στα μέσα ενημέρωσης.

Θέλω να αναγνωρίσω το ευγενές έργο του δικαστή, των ενόρκων, του προσωπικού του δικαστηρίου και των Σερίφηδων που θυσίασαν τον χρόνο τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, καθώς και στην επιμελή και ακλόνητη νομική μου ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά βοηθώντας με να μοιραστώ η αλήθεια. Τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο επιτέλους ξεκίνησε. Veritas numquam perit. Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ».