Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Σακίρα - Πικέ

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Σακίρα - Πικέ

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Shakira και τον Pique να περνάνε μια πολύ μεγάλη κρίση στο γάμο τους και να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί και αυτό γιατί ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελονα απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους είναι μια 20χρονη ξανθιά κοπέλα.

Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Σακίρα - Πικέ

«Είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις. Η εμφάνιση αυτής της νεαρής γυναίκας στη ζωή του Πικέ μπορεί να είναι ο λόγος που το ζευγάρι ζει προσωρινά χωριστά, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τη φύση της μεταξύ τους σχέσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ισπανικό δημοσίευμα.

Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Σακίρα - Πικέ

Πάρτι στο Twitter με τις φήμες του χωρισμού

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες έχει πάει στο παλιό του σπίτι ενώ τα σενάρια χωρισμού "φουντώνει" και η εκπομπή «Mamarazzis» η οποία αποκάλυψε «Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει.

Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που είχε το ρεπορτάζ.

To Twitter που διψά για σκάνδαλα και απιστίες δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο θέμα. Μάλιστα οι χρήστες άρχισαν να παραληρούν όταν θυμήθηκαν την επιθυμία του Χένρι Καβίλ ο οποίος ήθελε να βγει ραντεβού με τη Σακίρα.

Αν οι φήμες είναι αληθινές, ο Πικέ ίσως μόλις έδωσε στον Καβίλ την ευκαιρία να κάνει επιτέλους την κίνησή του στη Σακίρα!