«Δεν ενοχλώ κάποιον! Δεν θα κάτσω να...» - Η αποκάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη για τον τζόγο

«Με ενόχλησε η διάσταση που πήρε όταν με βρήκαν σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ενοχλώ κάποιον! Δεν θα κάτσω να...» - Η αποκάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη για τον τζόγο

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/6 ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος μίλησε για παιδικά του χρόνια που έζησε στην Κασαριανή ενώ αργότερα μετανάστευσε στη Σουηδία, για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του αλλά και τον τζόγο, λόγω του οποίου έχει συλληφθεί αρκετές φορές.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Όταν ήμουν μικρός μέναμε σε ένα υπόγειο. Άκουγα τον παππού μου που έμενε στο ισόγειο και τραγουδούσε και από εκεί κόλλησα. Έλεγα μ΄αρέσει αυτό που κάνει, από εκεί πήρα αυτόν τον δρόμο, δεν ήθελα να γίνω γιατρός και δικηγόρος.

Ήμουν στη Σουηδία που τραγουδούσα και ήρθα στην Ελλάδα και μου είπε να κάτσω λίγο ακόμη. Την άλλη μέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “ίσως να είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε”.

Ήθελα να ξεκινήσω στο λαϊκό αλλά λόγω ηλικίας η εταιρεία θεώρησε πιο σωστό να απευθυνθώ στη νεολαία. Οι πωλήσεις είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αποδέχτηκε περισσότερο κοινό τα τραγούδια που είχα. Δυσκολεύτηκα να πείσω τον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά.

Πολύ βασικό πράγμα στη ζωή μου ο έρωτας. Δύσκολα κρατάει για πολύ καιρό, χρειάζεται και από τους δύο μεγαλοψυχία, σοφία. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Θέλω τη συντροφικότητα, θέλω πάντα μία σχέση δίπλα μου».

Για τον τζόγο είπε: «Δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν.

Βέβαια, με κούρασε ο τζόγος. Πήγαινα σε παράνομες λέσχες, όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μ΄αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις; Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”.

Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, θεώρησα να πληρώσω το τίμημα. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί πάνω απ΄όλα βάζω π και από τη δουλειά μου – πώς νιώθω εγώ και πώς δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε», κατέληξε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Έβγαλα κάτι από το στόμα και...»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύντροφό του και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης 1/6, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πως η γιαγιά του ήταν εκείνη που είχε πραγματοποιήσει την δήλωση, ώστε να βρεθεί στο "Να η ευκαρία" και εκεί ήταν που γνώρισε τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον οποίο από τότε έγιναν αχώριστοι και απέκτησαν έμμεσα συγγένεια, καθώς έγιναν κουμπάροι. Όσον αφορά το ζήτημα σχετικά με την υγεία του εξήγησε πως είχε πολύποδα και το αντιλήφθηκε μόλις ένιωσε κάτι να βγαίνει από το στόμα του.

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο "Να η ευκαιρία". Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχει πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το "Στην υγεία της αχάριστης"», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία».

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου», κατέληξε.