''Κάγκελο'' όλοι με την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Johnny Depp μετά τη δικαίωση του

Απίστευτο το μέρος που πήγε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Κάγκελο'' όλοι με την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Johnny Depp μετά τη δικαίωση του

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ τον τελευταίο καιρό είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας μιας και η δικαστική διαμάχη, που είχαν σχετικά με την κοινή τους ζωή αφορούσε το κοινό ιδιαίτερα. Μετά λοιπόν από πολλές ώρες στη δικαστική αίθουσα, την Τετάρτη 1/6 η απόφαση ήταν υπέρ του ηθοποιού.

Έχοντας λοιπόν όλο το δίκιο με το μέρος του και αισθανόμενος βαθιά δικαιωμένος για όλη την συκοφαντική δυσφήμιση, που υπέστη, την Πέμπτη 2/6 έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα ζωολογικό πάρκο. Μάλιστα δε δίστασε να ποζάρει με έναν ασβό πάνω του και το κέντρο, που επισκέφτηκε έκανε μια δημοσίευση θαυμασμού για τον ηθοποιό. Να τονίσουμε εδώ πως όλα αυτά συνέβαιναν τη στιγμή, που έγινε γνωστή η επόμενη κίνηση της Άμπερ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Johnny Depp μετά την δικαίωση του

«Ο Τζόνι ήταν εξαιρετικά κολακευτικός...Για να φτάσει η επίσκεψη στο αποκορύφωμα, του δώσαμε ένα σπάνιο προνόμιο, να κρατήσει για λίγο τον Φρέντι (όπως λέμε Μέρκιουρι!), έναν από τους πολλούς ορφανούς μικρούς σε ηλικία ασβούς που φροντίζουμε επί του παρόντος -και πιστεύω πως μπορούμε να μπούμε ότι ενθουσιάστηκε από τη συνολική εμπειρία!» έγραψαν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου.

Η πρώτη ανάρτηση της Amber Heard μετά τη δικαίωση του Johnny

Ο Τζόνι λίγες ώρες μετά την δικαίωση του έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια είδαμε και την πρώτη της πρώην συζύγου του. Η Άμπερ λοιπόν, είναι φανερά πληγωμένη από την έκβαση και μάλιστα με τα όσα έγραψε κατηγορεί και τους δικηγόρους του Ντεπ, πως επηρέασαν με ύπουλο τρόπο την επιτροπή των ενόρκων.

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες.

Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Δημοσίευση Heard