«Bλέπεις το τέλος σου» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος συγκλονίζει με την αποκάλυψη για το ατύχημα που βίωσε

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Bλέπεις το τέλος σου» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος συγκλονίζει με την αποκάλυψη για το ατύχημα που βίωσε

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 2/6, με αφορμή την σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα στην οποία πρωταγωνιστούσε αυτό το διάστημα και πρόσφατα δήλωσε για την πιθανότητα να συνεχιστεί, αλλά και την παράσταση στην οποία παίζει με τον ίδιο τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, πέρα από την αγαπημένη σειρά, μίλησε για το ατύχημα που βίωσε πριν λίγο καιρό αλλά και για τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας.

Οι δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου για το ατύχημά του

«Όταν είσαι μια χαρά και σε κλάσματα δευτερολέπτων βλέπεις πως όλα τελειώνουν, βλέπεις όλα πόσο μάταια είναι και πόσο μικροί είμαστε. Ήταν ένα ατύχημα στην Εθνική και σε μια περιοδεία που κινδυνεύσαμε να πέσουμε σε γκρεμό. Το λέω πιο χαλαρά γιατί ακούει κι η μάνα μου. Ορισμένα τα έμαθε από συνεντεύξεις» δήλωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Εκεί τα βλέπεις όλα, βλέπεις το τέλος σου. Το φιλοσοφείς κι οτιδήποτε συμβαίνει μετά λες είναι θέμα ζωής και θανάτου; Όχι. Είναι θέμα υγείας; Όχι. Άρα, θα το παλέψουμε και θα το ξεπεράσουμε. Μετά από αυτό, βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Κι εγώ σαν άνθρωπος όταν συμβεί κάτι θα πω γιατί, αλλά μετά, σύνελθε. Το αντιμετωπίζω με χαμόγελο και χιούμορ γιατί νομίζω πως έτσι το ξορκίζουμε… Όλο το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί» συμπλήρωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Οι δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου για τον κορωνοϊό

Ο ηθοποιός, όμως, μίλησε περισσότερο για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό κατά το ξεκίνημά του και για το πως βίωσε τις καραντίνες. Στο ξέσπασμα της πανδημίας ο ίδιος ήταν πολύ τρομαγμένος, καθώς ο τρόπος που έκλεισαν τα θέατρα και τα πάντα βρέθηκαν σε μία αδράνεια, έδινε την εικόνα πως πρόκειται για κάτι που θα καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Στην ερώτηση για το πως είναι αυτή τη στιγμή μετά τον covid, απάντησε: «Είμαι πολύ πολύ καλύτερα. Ο κορωνοϊός με βρήκε στο Εθνικό Θέατρο, σε μία καταπληκτική παράσταση, που προλάβαμε να κάνουμε μόνο πέντε παραστάσεις. Εκεί τα είδα όλα, έπαθα κατάθλιψη, φοβήθηκα πάρα πολύ, δηλαδή έβλεπα αυτές τις εικόνες και λέω "Χριστέ μου ήρθε η συντέλεια του κόσμου"», είπε χαρακτηριστικά.