«Δεν πρέπει να μείνει στα 26 επεισόδια» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος αποκαλύπτει για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Θα συνεχιστεί τελικά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν πρέπει να μείνει στα 26 επεισόδια» - Ο Πάνος Σταθακόπουλος αποκαλύπτει για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Πέρα από την Ελπίδα Μορφούλη για την αποχώρησή της από το MasterChef, ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, το πρωί της Τετάρτης 1/6, και αναφέρθηκε στην σειρά που πρωταγωνιστούσε αυτό το διάστημα, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, για την οποία φημολογούνταν πως δεν θα συνεχιζόταν, αφού "έριξε αυλαία" την Παρασκευή 27/5 και η συγκίνηση των πρωταγωνιστών ήταν μεγάλη.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς αποκάλυψε πως η σειρά θα συνεχιστεί για ακόμη μία χρονιά και είναι κάτι που αξίζει να συμβεί, διότι και ο κόσμος το ζητάει, αλλά και υπάρχει δυνατότητα να εξελιχθεί πολύ όμορφα το σενάριο.

Οι δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

«Χαίρονται πάρα πολύ που, μετά από τόσα χρόνια, είδανε μία κωμωδία που κάθονται και γελάνε. Εδώ, κάθονται και μου λένε ότι δεν θέλουν να χάσουν ατάκα. Όσον αφορά εμένα, με φωνάζουν δήμαρχο και θέλουν συνέχεια να τους κάνω ρουσφέτια», είπε αρχικά.

Ερωτώμενος για την συνέχεια της σειράς και την επόμενη σεζόν, εξήγησε: «Έτσι μας είπαν. Πρέπει. Έχουμε ένα δίδυμο συγγραφικό που είναι πιστεύω στην καλύτερη περίοδό τους στο σενάριο, που δεν πρέπει να μείνει στα 26 επεισόδια αυτή η σειρά. το ζητάει ο κόσμος. Πρέπει να εισακουστεί».

«Αντί να ντρέπομαι εγώ...»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Πέμπτη 5/5, και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, που έγραψαν ιστορία, στον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Θανάση Βέγγο.

Τον ηθοποιό τον έχουμε παρακολουθήσει σε πολλούς και μοναδικούς ρόλους του στην τηλεόραση με πολύ χαρακτηριστικό αυτόν στη σειρά Λάκης ο Γλυκούλης, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και για τον οποίο έχει μιλήσει σχετικά με τις κατηγορίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, μίλησε, κυρίως, για την συνεργασία που είχε τον πρώτο καιρό με τον Βέγγο και τον Ηλιόπουλο, που, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν πολύ ντροπαλοί και απλοί άνθρωποι σε σύγκριση με την αναγνωρισιμότητά τους. Δεν ήταν καθόλου υπεροπτικοί, ενώ αντιθέτως ζούσαν τη ζωή τους διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους.

«Στα πρώτα μου βήματα έπαιξα με τον Θανάση Βέγγο κι έβλεπες έναν άνθρωπο που ντρεπόταν. Αυτός και ο Ντίνος Ηλιόπουλος ντρεπόντουσαν. Αντί να ντρέπομαι εγώ, που ντρεπόμουν, δεν το συζητώ… Έβλεπα τον Βέγγο και τον Ηλιόπουλο να με βλέπουν να πηγαίνω και να σηκώνονται να με χαιρετήσουν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Από τον Θανάση Βέγγο πήρα την απλότητά του, την καλοσύνη του, τον καλό του λόγο, τους χαμηλούς τόνους που είχε και τη σβελτάδα».