Johnny Depp: «Δεν την πιστέψαμε ποτέ» - Ξένη και εγχώρια showbiz στο πλευρό του ηθοποιού

Δείτε τις αναρτήσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Johnny Depp: «Δεν την πιστέψαμε ποτέ» - Ξένη και εγχώρια showbiz στο πλευρό του ηθοποιού

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard έλαβε τέλος δύο ημέρες πριν και η απόφαση που πάρθηκε δικαίωσε τον διάσημο ηθοποιό. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε μία ιδιαίτερη εμφάνιση αμέσως μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Πολλοί ήταν εκείνοι, γενικότερα, που παρακολουθούσαν την υπόθεση και ανυπομονούσαν είτε να μάθουν περισσότερα για την σχέση τους είτε για να δείξουν την στήριξή τους στον άνδρα που κατηγορούσε η ηθοποιός για κακοποιητική συμπεριφορά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν πολλές γνωστές προσωπικότητες της ξένης, αλλά και της εγχώριας showbiz, οι οποίοι μέσα από τις αναρτήσεις τους έδειξαν ότι ήταν στο πλευρό του Johnny Depp.

Η ξένη και η εγχώρια showbiz στο πλευρό του Johnny Depp

Η Ashley Benson, η Naomi Campbell, καθώς και ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ανθή Σαλαγκούδη και πολλοί ακόμη είναι κάποιοι από τους οποίους αναφέρθηκαν δημόσια επί του θέματος μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Naomi Campbell στο πλευρό του Johnny Depp για την δίκη με την Amber Heard

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου για δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη για τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Σοφία Παυλίδου

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου για τη δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου για δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη για τη δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard

Δανάη Παππά

Δανάη Παππά για δίκη Johnny Depp - Amber Heard

Ντόρα Μακρυγιάννη

Τελευταία εξέλιξη μετά την δικαίωση του Johnny Depp - Η Amber δε θα τον αφήσει ήσυχο

Δείχνοντας φανερά την απογοήτευση της, η Amber Heard, την Πέμπτη 2/6 έγινε γνωστό μέσω του BBC πως δεν σταματάει εδώ, αφού αποφάσισε την επόμενη της κίνηση και μάλιστα θα κάνει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου. Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις της δικηγόρου της, Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντεχοφτ, που έκαναν γνωστή την κίνηση αυτή.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η μία εκ των δικηγόρων της ηθοποιού, Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντεχοφτ, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι η ομάδα υπεράσπισης του Depp «κατάφερε να αποσιωπήσει έναν τεράστιο όγκο αποδείξεων», οι οποίες όμως είχαν παρουσιαστεί στη δίκη που είχε λάβει χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ο Ντεπ είχε κατηγορήσει την σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε χάσει εκείνη την υπόθεση. «Τι έμαθε ο Depp από αυτό; Δαιμονοποίησε την Άμπερ και αποσιώπησε τις αποδείξεις», είπε η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, ισχυριζόμενη πως η πελάτισσά της δαιμονοποιήθηκε από την πλευρά του πρώην συζύγου της στη δίκη. «Μια σειρά από πράγματα επιτράπησαν σε αυτό το δικαστήριο ενώ δεν θα έπρεπε, και αυτό μπέρδεψε τους ενόρκους», είπε η Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντχοφτ.