«Περνάμε δύσκολη εγκυμοσύνη, η Λάουρα μου είχε ζητήσει...» - Η αποκάλυψη του Σαντικάι για τις λιγούρες της Νάργες

«Βιώνουμε περίεργα πράγματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Περνάμε δύσκολη εγκυμοσύνη, η Λάουρα μου είχε ζητήσει...» - Η αποκάλυψη του Σαντικάι για τις λιγούρες της Νάργες

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένουν).

Μάλιστα, ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε και για τις λιγούρες που έχει η καλή του καθώς και για τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες

«Είναι περίεργο το συναίσθημα, είναι η πρώτη φορά που το βιώνω. Προσπαθώ να παίρνω όσο μπορώ και από ανθρώπους που ξέρω ότι θα μου πουν την αλήθεια, πώς το διαχειρίστηκαν αυτοί για να πάρω κάποια tips. Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι γονείς μου τους έχω δώσει μια χαρά γιατί είναι το πρώτο τους εγγονάκι.

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ακόμα βιώνουμε κάποια περίεργα πραγματάκια, αλλά δεν έχει να κάνει με την υγεία ούτε του παιδιού ούτε της Λάουρας. Κάθε μέρα ανησυχώ. Η Λάουρα μου έχει ζητήσει χυμό αχλάδι και έψαχνα στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αδιαμφησβήτητα η Λάουρα Νάργες περνά την πιο όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, μιας και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάϊ. Τα παιδιά κράτησαν χαμηλούς τόνους στην αρχή ωστόσο πλέον μιλούν για το γεγονός και ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους

Μπορεί λοιπόν να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο η ίδια μέσα από μία ανάρτηση της την Δευτέρα 30/5 αποκάλυψε πως επιστρέφει σιγά σιγά στη δουλειά της.

Πιο συγκεκριμένα η Λάουρα ανέφερε χαμογελαστή στον φακό: Από σήμερα θα προσπαθήσω να επιστρέψω με πολύ μικρά και προσεκτικά βήματα στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες - κυρίως χωρίς στρες και άγχος... Τα λέμε λοιπόν σήμερα 14:00 στον music89.2 μετά από σχεδόν 4 μήνες

 Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της