Γενέθλια για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Οι τρυφερές ευχές της Τατιάνα Μπλάτνικ

''Δεν θα ήθελα να περάσει έτσι η μέρα...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Οι τρυφερές ευχές της Τατιάνα Μπλάτνικ

Το μυστικό της μακροζωίας φαίνεται πως έχουν βρει οι απανταχού γαλαζοαίματοι, καθώς την ίδια ώρα που και η βασίλισσα Ελισσάβετ κλείνει τα 70, ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, τέως βασιλιάς της Ελλάδας γιόρτασε χθες 2/6 τα 81α του γενέθλια. Την είδηση φρόντισε να κάνει γνωστή και η νύφη του Τατιάνα Μπλάτνικ, που του ευχήθηκε μέσω instagram δημοσιεύοντας μια προσωπική τους φωτογραφία.

Στη φωτογραφία φαίνεται αρκετά πιο νέος, υγιής και ευδιάθετος μια εικόνα που δεν είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα υγείας (δείτε εδώ λεπτομέρειες για την τελευταία του νοσηλεία).

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τα γενέθλιά του

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια, ο τέως, αλλά και η σύζυγός του Άννα Μαρία της Δανίας. «Δεν ήθελα να περάσει έτσι η ημέρα χωρίς να ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια στον υπέροχο πεθερό μου», γράφει η Μπλάτνικ.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

Πολλές οι χαρές για τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ - Τι συνέβη με τον εγγονό του

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (δείτε εδώ την απίστευτη θέα από το νέο του σπίτι) καθώς ο μεγαλύτερος γιος της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουρκ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Georgetown και οι περήφανοι γονείς του ήταν στο πλευρό του, με τον Πρίγκιπα μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του να δημοσιεύσει μία σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα της ημέρας.

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουρκ, σε ηλικία μόλις 23 ετών, αποφοίτησε από κορυφαίο πανεπιστήμιο, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα. Σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα για εκείνον, δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του η οικογένειά του: τα αδέρφια του, Μαρία-Ολυμπία, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος, αλλά φυσικά και οι γονείς του, Παύλος Γλύξμπουρκ και Μαρί Σαντάλ.

Ο πατέρας του, κατά την διάρκεια της όμορφης ημέρας ένιωθε πολύ περήφανος για τον γιο του και δεν δίστασε να τον τραβήξει μερικές φωτογραφίες, για να θυμάται την συγκεκριμένη ξεχωριστή στιγμή. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και μια δημοσίευση στο Instagram, με μερικές από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε και συγχαρητήρια, έγινες απόφοιτος του Georgetown. Συγχαρητήρια είμαι πολύ περήφανος για σένα σήμερα»