«Τραγούδησε στη θέση μου» - ο Αναστάσιος Ράμμος αποκαλύπτει ποιος του πήρε τη θέση σε μπάντα

Η συνέντευξη του τραγουδιστή απόψε στο Θέμη Γεωργαντά

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τραγούδησε στη θέση μου» - ο Αναστάσιος Ράμμος αποκαλύπτει ποιος του πήρε τη θέση σε μπάντα

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος φαίνεται να είναι full in love, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark απόψε το βράδυ της Παρασκευής 3/6. Σε απόσπασμα που έπαιξε στο Happy Day, ο τραγουδιστής περιγράφει πώς τον έδιωξαν από συγκρότημα επειδή δεν πήγε στην πρόβα και πήραν στη θέση του τον Ίαν Στρατή.

Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Ράμμου

«Μια μέρα με διώχνουν από την μπάντα γιατί δεν πήγα σε μια πρόβα. Κάναμε πρόβα γιατί την επόμενη μέρα θα ανοίγαμε του Architecs κι εγώ ήμουν στο τατουατζίδικο με τον Ηλία τον τατουατζή και πίναμε τσίπουρα. Λέω έρχομαι, έρχομαι και τελικά δεν πήγα. Πήραν τον Ίαν Στρατή τότε και τραγούδησε στη θέση μου», λέει ο Αναστάσιος Ράμμος.

Πρόσφατα, όμως, προέβη και σε κάποιες αρκετά συγκινητικές δηλώσεις για τον πατέρα του

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε ως καλεσμένος στη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, και μίλησε για την οικογένειά του και τις σχέσεις του με τα μέλη της, αλλά και τα ψυχολογικά θέματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο πρόσφατα "έκραξε" λιγάκι ο Χρήστος Χολίδης, δήλωσε πως με τον πατέρα του δεν έχει επαφές και του λείπει αυτό, σε αντίθεση με την μητέρα του που έχουν άριστες σχέσεις και είναι πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα, αποκάλυψε και πως σύντομα θα γίνει και θείος.

«Δεν έχω πάει καν σε ψυχολόγο, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, δεν φοβάμαι τίποτα ούτε να με κρίνουν ούτε να δείξω αδυναμίες. Είμαι αυτός που είμαι. Βοήθησε που μίλησα για τις δύσκολες στιγμές μου. Έχω πολλά ψυχολογικά θέματα αλλά τα βγάζω στα τραγούδια μου», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση… Μου λείπει ο πατέρας μου. Έχω σκεφτεί να πάω να του μιλήσω και θέλω να πάω, αλλά δεν βρίσκω ελεύθερο χρόνο. Δεν έχω καθόλου επαφή με τον μπαμπά μου. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα γίνω και θείος! Ελπίζω να είναι περήφανοι για μένα. Η μαμά μου είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα!».