«Με πλήγωσε πάρα πολύ» - Ο Χρήστος Χολίδης εξομολογείται μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του

Αναφέρθηκε στο προηγούμενο επάγγελμά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με πλήγωσε πάρα πολύ» - Ο Χρήστος Χολίδης εξομολογείται μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, την Πέμπτη 2/6, και πραγματοποίησε ορισμένες δηλώσεις οι οποίες σχολιάστηκαν στο πλατό του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 3/6. Πιο συγκεκριμένα, έκανε έναν προσωπικό απολογισμό για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο τραγουδιστής, δηλαδή, αναφέρθηκε στο προηγούμενο επάγγελμά του, κατά το οποίο υπήρξε μπασκετμπολίστας, και εξήγησε πως η εμπειρία του του άφησε μία πικρή γεύση κατά την αποχώρηση, γι' αυτό και πλέον θέτει διαφορετικούς στόχους και προχωράει σταδιακά στη ζωή του. Βέβαια, ο ίδιος έχει αποδείξει πως οι πιο θλιβερές εμπειρίες του αποτελούν έμπνευση για την μουσική του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη

«Έχω ξεπεράσει αυτά που φανταζόμουν, να στο πω έτσι, πολύ καιρό. Γιατί επειδή το μπάσκετ...ήμουν μπασκετμπολίστας πριν και αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ, οπότε αυτό που ασχολήθηκα μετά απ' τα 23 μου, το κάνω μέχρι τόσο, ώστε να μη με πληγώνει, να στο πω έτσι. Οπότε τα σχέδιά μου εμένα είναι κομμάτι κομμάτι, βήμα βήμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει δημιουργήσει πρόβλημα...»

Μία άκρως αποκαλυπτική και γεμάτη χιούμορ συνέντευξη παραχώρησε ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο γνωστός καλλιτέχνης μας παρουσίασε αρχικά το νέο του κομμάτι με τίτλο «Στα πατώματα» το οποίο όπως λέει είναι από το 2019, ωστόσο αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν τώρα, ενώ μιλά για την προσωπική του ζωή όπως έκανε και πρόσφατα αλλά και για τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν (δείτε την επική ατάκα που είχε πει για τον Ράμμο).

Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση και αν έχει λάβει κάποια πρόταση απαντά πως του είχε προταθεί ένα πρότζεκτ παλαιότερα, ωστόσο δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. «Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι τραγουδιστής και να γίνεις παρουσιαστής» προσθέτει και δηλώνει πως θα ήθελε να λέει τις ειδήσεις.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως έχει απορρίψει τραγούδια που μετά ερμήνευσαν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Γιαννιάς και ένα κομμάτι του Νίκου Βέρτη και σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, αναφέρει πως όσες σχέσεις του είχαν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, πιεζόταν πάρα πολύ.

«Έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μου η δημοσιότητα. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω» προσθέτει. Τέλος, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως είναι μέσα στα πλάνα του η δημιουργία οικογένειας και ο γάμος.