Το όνειρο κάθε γυναίκας - Το ολοκαίνουριο και φανταστικό βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου

Η φωτογραφία στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Το όνειρο κάθε γυναίκας - Το ολοκαίνουριο και φανταστικό βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου

Πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου μετακόμισε στο σπίτι των ονείρων της και δεν έχει σταματήσει να μας το δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της). Το νέο υπέρκομψο διαμέρισμά της βρίσκεται στο Κολωνάκι. Εξάλλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα άφησε τα Βόρεια Προάστια και είναι πολύ χαρούμενη για αυτή της την απόφαση όπως και με το νέο της διαμέρισμα (δείτε το προηγούμενο σπίτι της Καινούργιου) και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε αυτό μέσα από την εκπομπή της.

Χθες το πρωί, ανήρτησε στο Instagram ένα ποστ με μερικές φωτογραφίες από το βεστιάριο της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η παρουσιάστρια έφτιαξε ένα ολόκληρο δωμάτιο μόνο για ρούχα, το όνειρο κάθε γυναίκας δηλαδή. Ο χώρος είναι γεμάτος με αμέτρητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από γνωστά και μη brands.

Η Κατερίνα συνόδευσε τη δημοσίευσή της με την λεζάντα: «Το νέο μου dressing room είναι έτοιμο …
Μαζί με την @parismobilehome μετατρέψαμε ένα απλό δωμάτιο …σε βεστιάριο ντουλάπα», φανερά ενθουσιασμένη με το νέο της βεστιάριο.

Το βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου

Η κρεβατοκάμαρα της Κατερίνας Καινούργιου

Χθες, Πέμπτη 2/6 μας έδειξε για πρώτη φορά την κρεβατοκάμαρα της, η οποία πραγματικά μας εντυπωσίασε και η ίδια φαίνεται πως την έχει διαμορφώσει με βάση το στυλ της και της αρέσει να περνάει χρόνο και εκεί μαζί με την αγαπημένη της συντροφιά, το σκυλάκο της.

Οι αποχρώσεις του καφέ και του απαλού ροζ βλέπουμε να επικρατούν στο χώρο αλλά και το λευκό έχει ξεχωριστή θέση και συνδυάζεται αρμονικά με το υπόλοιπο δωμάτιο. Υπέρδιπλο με μεγάλο επιβλητικό κεφαλάρι και πολλά μαξιλάρια είναι το κρεβάτι, που έχει διαλέξει η Κατερίνα για να απολαμβάνει τον ύπνο της.