«Κάποτε μιλούσαμε για ναρκωτικά, τώρα...» - "Κόλαφος" ο Δήμος Αναστασιάδης για την τραπ μουσική

«Δεν μ' αρέσει που...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάποτε μιλούσαμε για ναρκωτικά, τώρα...» -

Ο Δήμος Αναστασιάδης, το πρωί της Παρασκευής 3/6, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και ερωτώμενος για την τραπ, μίλησε για τα ακούσματά του και τους προβληματισμούς του σχετικά με αυτού του είδους μουσικής.

Ως πατέρας ενός γιου, με τον οποίο παιρνούν πολύ χρόνο μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, μαζί με την Τζένη Θεωνά, παρά τους τσακωμούς και τις συγκρούσεις που μπορεί να περνούσαν αρχικά, το γεγονός πως μέσα από τα τραγούδια αναπαράγονται μηνύματα που επηρεάζουν πολλά παιδιά της νέας γενίας, θεωρεί ότι θα πρέπει οι καλλιτέχνες να προβληματιστούν και να βρουν άλλα μέσα και τρόπους για να περάσουν πιο όμορφα θέματα προς συζήτηση.

Οι δηλώσεις του Δήμου Αναστασιάδη για την τραπ μουσική

«Κάτι καλό, πάντα το ακούς. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αυτό το ακούει η νεολαία. Κάποτε μιλούσαμε για τα ναρκωτικά μόνο. Υπήρχανε τα ναρκωτικά μέσα σε τραγούδια, σε πολλά τραγούδια, τώρα υπάρχει αυτό. Δεν μ' αρέσει που υπάρχει αυτό, αλλά θα πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε κατάματα για να πούμε "να μην κάνουμε αυτό" να αρχίσει λίγο να μας προβληματίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Και, έπειτα, εξήγησε τι θα τον φόβιζε σχετικά με τον γιο του μεγαλώνοντας με τέτοια ακούσματα: «Με προβληματίζει το σκηνικό ότι μπορώ να πάω σε μία παιδική χαρά και να δω ένα κοριτσάκι 12 χρονών και να είναι ντυμένο σαν να είναι 20», ενώ για την αντίδρασή του στην πρώτη βρισιά που θα ακούσει από το παιδί του, απάντησε: «Τι εννοείς; Την έχω ακούσει».

«Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά»

Η εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται έδειξε σήμερα τα κομμένα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις που πήρε ο Κώστας Τσουρός και μέσα σε αυτές ήταν και η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε παραδεχθεί πως στεναχωρήθηκε όταν γράφτηκε για εκείνον πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την αγαπημένη του, Τζένη Θεωνά και τον γιο τους, τον οποίο μάλιστα απολαμβάνουμε πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις που κάνουν στα social media και οι δύο.

«Στεναχωρήθηκα όταν γράφτηκε ότι μπλέχτηκα με ναρκωτικά. Ήταν μια περίοδος που είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Εμένα το σκαρί μου είναι αδύνατο. Τρώω ακατάπαυστα, έχω… ταινία. Τρώω απίστευτα πολύ, μέχρι να σκάσω. Με το που έκοψα το junk food, ξαφνικά αδυνάτισα κι έγινα αυτό το λελέκι που ήμουν μικρός», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης πρόσεθεσε επίσης: «Οπότε, ξαφνικά αδυνάτισα πάρα πολύ και νόμιζα όλοι ότι παίρνω ναρκωτικά. Ναι, ναι, είχε γραφτεί αυτό. Αλλά φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έτσι είναι το σκαρί μου κι αν μπω σε διατροφή γίνομαι σκήνωμα».

Δήμος Αναστασιάδης ναρκωτικά