Πάνος Μεταξόπουλος στο «Mega καλημέρα»: ''Ο πατέρας μου το είχε καημό που...''

Τι δήλωσε ο χορογράφος για τις σχέσεις τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πάνος Μεταξόπουλος στο «Mega καλημέρα»: ''Ο πατέρας μου το είχε καημό που...''

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις το πρωινό της Παρασκευής 3/6 ο γνωστός χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος. Μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του αλλά και για τον επίσης γνωστό πατέρα του Φώτη Μεταξόπουλο και τις μεταξύ τους επαγγελματικές σχέσεις.

Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας ο χοροδιδάσκαλος έχει επιστρέψει για τα καλά. Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες είχε παραχωρήσει και συνέντευξη στην οποία μάλιστα είχε κάνει αυστηρή κριτική και για τις παρουσίες στη Eurovision (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τις ελληνικές συμμετοχές).

Τι δήλωσε για τον πατέρα του ο Πάνος Μεταξόπουλος

«Δεν ζήτησα ποτέ τις συμβουλές του και ο ίδιος το είχε μεγάλο καημό, το έκανα πολύ αργότερα όταν είχα ολοκληρωθεί κάπως».

Ενώ για το χαρακτηρισμό που τον ακολουθούσε ως «ο γιος του Φώτη Μεταξόπουλου» είπε:

«Ωραίος ο χαρακτηρισμός δε λέω, με τιμάει, ωστόσο τι να το κάνω; Είπα με αυτό θα ζήσω, ως ο γιος του Μεταξόπουλου; Και έτσι μια μέρα είπα «Ωραία πατερούλη φιλάκια, παίρνω τη βαλίτσα μου και φεύγω στην Αμερική». Έφυγα πριν το τέλος τη σεζόν, η σεζόν τέλειωνε το Πάσχα και εγώ έφυγα ένα μήνα πριν με μια βαλίτσα στο χέρι».

Κάγκελο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με τη νεα του εμφάνιση

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/5 ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», όπου εμφανίστηκε πολύ αλλαγμένος. Έναν χρόνο μετά την τηλεοπτική του απουσία ο γνωστός χορογράφος εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι ενώ έχει αφήσει και μούσια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ανέφερε πως τα παιδιά του ήταν η κινητήριος δύναμή του και πως ακόμα και τώρα που μεγάλωσαν τα θαυμάζει ακόμα και αν κανένα από αυτά δεν ασχολείται με τον χορό. Ενώ στο παρελθόν έχει παραδεχθεί πως εκείνα ήταν η αιτία να καθυστερήσει το διαζύγιό του.

«Συζητάμε μαζί, με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Εγώ στο παιδί μου το δικό του πρόβλημα δε μπορώ να το λύσω. Υπάρχει αμφισβήτηση. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον δεν πρέπει να γίνει» ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Δυστυχώς δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια. Στην ηλικία τους στο εξωτερικό οι χορευτές είναι έτοιμοι. Πολλές φορές τα παιδιά μου με δούλευαν γιατί με αποκαλούσαν μπαλαρίνο. Δεν τους αφορά η δουλειά μου».