«Ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι...» - Για άλλη μία φορά στο πλευρό της γυναίκας του ο Σάκης Τανιμανίδης

Σχετικά με τα σχόλια που δέχθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι...» - Για άλλη μία φορά στο πλευρό της γυναίκας του ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και το πρωί της Παρασκευής 3/6 και με αφορμή την ανάρτηση που έκανε προς τιμήν της γυναίκας του, Χριστίνας Μπόμπα, για τα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της και τις επιλογές που κάνει ως μητέρα, ρωτήθηκε ώστε να δώσει λίγες παραπάνω εξηγήσεις για τα λόγια που χρησιμοποίησε.

Έτσι, ανέφερε πως θεωρεί ότι κάθε γυναίκα, αλλά και και άνθρωπος στον κόσμο έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί και δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται από το υπόλοιπο κοινό αρνητικά, πόσο μάλλον να γίνεται σύγκριση με άλλους ανθρώπους. Οι ταμπέλες στους ανθρώπους για τον ίδιο είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για την ανάρτησή του για την Χριστίνα Μπόμπα

«Ήταν για την Χριστίνα, αλλά, ουσιαστικά, αφορούσε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτές που γίνονται μαμάδες, ότι ο ρόλος της μαμάς δεν σημαίνει ότι σβήνει τον ρόλο της γυναίκας. Μπορείς να τα κάνεις όλα.

Γενικά, όλοι οι άνθρωποι, μαμάδες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θα κάνουν ότι θέλουν. Οποιαδήποτε φορά κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βάλουν νόρμες και κανάλια άλλους ανθρώπους, είναι λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

«Δυστυχώς μοιάζουν...»

Ο Σάκης Τανιμανίδης από τότε που έγινε μπαμπάς είναι στο πλευρό των παιδιών του ανά πάσα στιγμή και περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, είναι τρελά ερωτευμένος, ενώ πάντα παραμένει εντυπωσιασμένος με την ομορφιά της.

Έτσι, όταν η κάμερα του Happy Day τον εντόπισε, την ίδια ημέρα, και τον ρώτησε για την ομοιότητα που έχουν η Αριάνα και η Φιλίππα με εκείνον, ο παρουσιαστής απάντησε πως θα προτιμούσε να έχουν μοιάσει στην μητέρα τους, γιατί την θεωρεί αντικειμενικά ομορφότερη από τον ίδιο.

«Δυστυχώς τα κορίτσια μου μοιάζουν σε εμένα. Αν έπρεπε να μοιάσουν κάπου καλύτερα να έμοιαζαν στη Χριστίνα. Να είμαστε αντικειμενικοί. Νομίζω το ένα έχει πάρει λίγο από εκείνη. Σίγουρα έχω γίνει πιο ευσυγκίνητος από τότε που έγινα μπαμπάς. 100% εύκολη απάντηση», ανέφερε.