Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία με την κορούλα της που έκανε πάταγο στο instagram

Μεγάλωσε και πήγε εκδρομή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία με την κορούλα της που έκανε πάταγο στο instagram

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καραβάτου έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο παιδάκια της. Έτσι πάντα προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο για να τους αφιερώσει όσες περισσότερες στιγμές μπορεί. Φέτος μάλιστα που την απολαμβάνουμε το Σαββατοκύριακο στο «Τι λες τώρα», καταφέρνει να είναι μαζί τους τις καθημερινές, όπως σήμερα, όπου δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό story με την κορούλα της.

Η παρουσιάστρια αν και ενεργή στα social media, είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που αφορούν σε εκείνα, για αυτό και όταν δημοσιεύει φωτογραφίες τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια. Πιο συχνά μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις από το υπέροχο σπίτι της, ενώ πρόσφατα είδαμε και φωτογραφία από τον κήπο της που θυμίζει πραγματική ζούγκλα (Δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Η φωτογραφία με την κόρη της Αέλια στο αμάξι

Η κορούλα της λοιπόν μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να πάει την πρώτη της σχολική εκδρομή. Η Κατερίνα Καραβάτου τη συνόδευσε φυσικά μέχρι το σχολείο και φρόντισε να τραβήξει μια selfie τους μέσα στο αμάξι για να θυμούνται τον ενθουσιασμό και τη χαρά της μικρής.

Η μικρή Αέλια πάει εκδρομή

Μας δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της Αρίωνα

Η τρυφερή μανούλα τις περισσότερες φορές που μιλάει για τα παιδιά της έχει μια βαθιά συγκίνηση. Ο χωρισμός της με τον μπαμπά των παιδιών φαίνεται να είναι βελούδινος και πλήρως πολιτισμένος και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνουν και οι δύο.

Αυτό που έχουμε αντιληφθεί ωστόσο από τις αναρτήσεις των δύο γονιών στο instagram είναι πως δε θέλουν να αποκαλύπτουν τα πρόσωπα των παιδιών τους. Το post όμως της παρουσιάστριας για τα γενέθλια του γιου της έκανε την ανατροπή, καθώς είδαμε μεγάλο μέρος από το προσωπάκι του. Η αλήθεια είναι πως είναι ένας γλύκας και αυτό το καταλαβαίναμε και από τις προηγούμενες φωτογραφίες, με τα δώρα που του έκανε η μαμά του.

«Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου!».

ΠΗΓΗ