«Πάντα γίνονταν όσα αναφέρονται στις καταγγελίες!» - Η Τάνια Τρύπη αποκαλύπτει για το #metoo

Η αναφορά στην κόρη της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πάντα γίνονταν όσα αναφέρονται στις καταγγελίες!» - Η Τάνια Τρύπη αποκαλύπτει για το #metoo

Η Τάνια Τρύπη, την Παρασκευή 3/6 μίλησε για όλους και όλα στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο λόγο που δε θέλει να είναι φίλη με την κόρη της, για την οποία μίλησε πρόσφατα και ο μπαμπάς της, στις οικονομικές δυσκολίες του επαγγέλματος και στο #MeToo, αλλά και στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια».

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Τάνιας Τρύπη

«Έχω αντιμετωπίσει άπειρες οικονομικές δυσκολίες, είναι συνήθεια. Δουλεύοντας με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, έχω να κάνω με έναν λατρεμένο μου άνθρωπο και έναν υπέροχο ηθοποιό. Ο πρώτος που παίρνω να ρωτήσω κάτι είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος, είμαστε οικογένεια κι ας μην είμαστε ζευγάρι. Χαίρομαι γιατί η κόρη μου είναι ένα παιδί που έχει το μυαλό στο κεφάλι, ξέρει ότι θα περάσει πείνες γιατί τις περνάμε μαζί από όταν ήταν παιδί», είπε.

«Είμαι μαμά με φιλικές διαθέσεις, δε θέλω να παίζουμε σφαλιάρες» και όσο για τις καταγγελίες ανέφερε: «Πάντα γίνονταν όσα καταγγέλλονται στο #Metoo, άπλα είναι μία περίοδος που κάποιος θα σε ακούσει. Δε με ξαφνιάζει τίποτα από τους ανθρώπους, υπάρχει παντελής έλλειψη σεβασμού σε ό,τι τους έχει δοθεί απλόχερα».

Τρύπη και Καζάκος αποκαλύπτουν για τη συνύπαρξή τους

Με αφορμή το θεατρικό έργο «Άγουρα Κεράσια», η Τάνια Τρύπη (η οποία πρόσφατα κατέρρευσε στον αέρα εκπομπής) κι ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσαν συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μπουρούση. Οι δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί μίλησαν τόσο για τη συνεργασία τους θεατρικά αλλά και για την περίοδο που υπήρξαν παντρεμένοι.

Τ.Τ.: Με τον Κωνσταντίνο έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, έχουμε κάνει σειρές μαζί, έχουμε κάνει ένα παιδί μαζί. Ότι χωρίζουν δύο άνθρωποι δεν σημαίνει ότι γίνονται εχθροί. Εμείς χωρίσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλον. Κι αυτό παρέμεινε. Δεν περάσαμε καν το στάδιο να θυμώσει ο ένας με τον άλλον για κάτι. Από την αρχή ήμασταν σχεδόν καλά, απλά λίγο στενοχωρημένοι. Αλλά η σχέση είναι καλή. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο οικογένεια αλλά και πολύ καλό μου φίλο. Κι είναι ένας εξαιρετικό συνεργάτης. Το να υπάρχει χημεία στη ζωή δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει και στη σκηνή. Εμείς το έχουμε πετύχει και στη ζωή και στο θέατρο.

Κ.Κ.: Για εμένα είναι κάτι πολύ απλό. Βλέπω την Τάνια ως μια πολύ καλή ηθοποιό κι ως έναν άνθρωπο που τον ξέρω και με ξέρει. Αυτό συνήθως πάνω στη σκηνή είναι πολύ βοηθητικό. Το να ξέρεις τον συμπαίκτη σου. Όταν υπάρχει καλή πρόθεση, πάντα. Όταν η πρόθεση είναι κακή, δεν γίνεται τίποτα. Κι όταν παίζω με τον πατέρα μου, που τον ξέρω καλά, πάντα γίνεται καλύτερο το πράγμα. Είναι σαν να έχεις κάνει περισσότερη προπόνηση. Οι θίασοι παλιά ήταν οικογενειακοί, μετακινούνταν κι έπαιζαν. Και με την κόρη μου θα ήθελα να παίξω. Δεν έχω λόγους να μη θέλω. Μόνο λόγους να θέλω.

Καζάκος Τρύπη Τζένη