«Είναι πολλοί οι παράμετροι...» - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «σπάει» τη σιωπή του για την παρουσίαση του Survivor All Star

Αφοπλιστικος και διπλωματικος

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι πολλοί οι παράμετροι...» - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «σπάει» τη σιωπή του για την παρουσίαση του Survivor All Star

Η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον ρώτησε για τις φήμες να βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή στο ριάλιτι Survivor All Star, ενώ έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί από τον Ατζούν πως η συμφωνία έχει κλείσει και ήδη κάποια ονόματα έχουν μπει στο παιχνίδι. Ο αγαπημένος Ντάνος του κοινού απάντησε στα σενάρια με διπλωματικότητα αλλά και αφοπλιστικότητα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση, έχω δει αυτό που λέγεται και γράφεται. Προσωπικά δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από την παραγωγή», και συνέχισε:

«Ο “Φύλακας Άγγελος” με θέλει να είμαι εδώ στην Ελλάδα. Είναι πολλοί οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν τελικά μου προταθεί. Αν είναι να μεταβώ σε ένα μέρος μακριά από τις δράσεις μου για έξι μήνες, τα χρήματα δεν είναι απαραίτητο ότι θα καλύψουν το κενό. Η παρουσίαση για εμένα είναι κάτι καινούριο. Ξέρω το παιχνίδι ως παίκτης, οπότε μπορεί να μη με κάνει ικανό παρουσιαστή, ή και να με κάνει. Μπορεί και να το συζητούσα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό. «Έχει κάνει απίστευτη δουλειά και αυτό πρέπει να το πω γιατί υπάρχει ήδη ένας παρουσιαστής που έχει κάνει απίστευτη δουλειά».

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος, Έλενα Πολυκάρπου, ανέφερε ότι την Πέμπτη, ο Ντάνος δείπνησε με στέλεχος του ΣΚΑΪ.

Το θαύμα που έγινε μπροστά στα μάτια του Ντάνου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία. Η σχέση του με τη θρησκεία είναι τέτοια που πολύ συχνά τον βλέπουμε να επισκέπτεται εκκλησίες, ενώ κάθε φορά που μιλάει για αυτό το θέμα συγκινείται βαθιά.

Πριν από λίγους μήνες λοιπόν, ο αγαπημένος «Ντάνος», βρέθηκε στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού και εκεί, είδε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του ένα αληθινό θαύμα.

Συγκεκριμένα, ένα κοριτσάκι κατάφερε να σηκωθεί από το καροτσάκι στο οποίο ήταν καθηλωμένη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ekklisiaonline.gr, το κοριτσάκι το σταύρωσε ο πνευματικός του Ντάνου, πάτερ Δημήτριος, ενώ στη συνέχεια ο πρώην νικητής του Survivor τη βοήθησε να σηκωθεί.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο εκκλησάκι και παρακολούθησε από κοντά το θαύμα, ενώ στο τέλος χειροκρότησε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος με σπουδαία κοινωνική δράση (δείτε εδώ την προσφορά που είχε κάνει για τους πυρόπληκτους).