«Δεν έχω πει πράγματα που...» - Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συνεχίζει την κόντρα ο σχεδιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω πει πράγματα που...» - Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την αποκάλεσε πιόνι, ο σχεδιαστής έρχεται να πυροδοτήσει και πάλι την κόντρα τους. Το πρωί της Παρασκευής 3/6 η κάμερα του «Super Κατερίνα» πέτυχε του κ. Γαβαλά, ο οποίος συνέχισε την κόντρα τους.

Η απάντηση του Γαβαλά στην Παπαγεωργίου

«Έχω μια γλώσσα που και να κρίνει ξέρει και πότε να κρίνει ξέρει. Πολλές φορές μάλιστα είμαι πολύ επιεικής και δεν έχω πει πράγματα που πρέπει να πω, αυστηρά. Και για την συγκεκριμένη», δήλωσε με στόμφο ο σχεδιαστής μόδας.

Ενώ στην συνέχεια σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Πατούλη, προσπαθώντας να μείωσε τον φόρτο των λεγόμενων του, που την χαρακτήρισε «αγεωγράφιτη».

Τα "καρφιά" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τα σχόλια του σχεδιαστή

Ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Δευτέρας 30/5, παραχώρισε ορισμένες δηλώσεις που αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κάμερα του Super Κατερίνα, όμως, λίγο αργότερα, εντόπισε το μοντέλο στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να αποσπάσει την άποψή της για όσα ειπώθηκαν.

Η Ηλιάνα, λοιπόν, ήταν αρκετά κουρασμένη από το ταξίδι της και αρχικά θέλησε να αποφύγει να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, όμως όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τα σχόλια του σχεδιαστή προς το πρόσωπό της απάντησε με μία δόση ειρωνείας, αλλά με απόλυτη ευγένεια, λέγοντας πως είναι λογικό να ασχολείται μαζί της.

«Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι τόσο stylish που θα ασχολιόταν μόνο με ένα πιόνι: την βασίλισσα. Τον ευχαριστώ, είναι τόσο γλυκός!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.