«Η Μαρίνα είναι μπεμπέκα και αγεωγράφιτη» - Τα επικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για την Πατούλη

Είναι φίλοι μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Μαρίνα είναι μπεμπέκα και αγεωγράφιτη» - Τα επικά σχόλια του Λάκη Γαβαλά για την Πατούλη

Την φιλία του με την Μαρίνα Πατούλη προσπάθησε να διασφαλίσει ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Παρασκευής 3/6 μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα». Ο γνωστός σχεδιαστής αφού έριξε και πάλι την μπηχτή του στην Ηλιάνα Παπαγεώργιου, μίλησε για ακόμα μια φορά για την Μαρίνα Παοτύλη.

Καταπέλτης ο Λάκης Γαβαλάς για την Μαρίνα Πατούλη

«Η Μαρίνα είναι φιλόλογος μέσα και αγεωγράφιτη απ' έξω. Είναι στην Γενεύη και ντύνεται σαν να είναι στο Ντουμπάι. Την άλλη είναι στο Ντουμπάι και ντύνεται σαν να είναι στην Μύκονο, αλλά χιουμοριστικά», ανέφερε ο σχεδιαστής.

«Εγώ χιούμορ κάνω, η Μαρίνα είναι συνεργάτης μου, δουλεύουμε πολύ ωραία μαζί. Το ξέρω ότι παρεξηγήθηκε η Μαρίνα Πατούλη, μου είπαν ότι έκλαψε και όλας. Λέω Μαρίνα μου μην κλαις και έχουμε πάλι να κολλάμε βλεφαρίδες, να κάνουμε εκείνο, να αλλάζουμε μακιγιάζ. Άστο.

Το αγεωγράφιτη δεν έχει σχέση με το αν ξέρει κάποιος γεωγραφία. Είναι ένα κορίτσι μέσα της και θέλει να φοράει όλα αυτά που φοράνε τα κορίτσια. Είναι μπεμπέκα στον χαρακτήρα και αυτό δείχνει έναν πολύ ωραίο άνθρωπο», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.

Το δείπνο της Μαρίνας Πατούλη με τον Λάκη Γαβαλά

Η Μαρίνα Πατούλη έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη. Όπως όλα δείχνουν, έχει κάνει μία νέα αρχή τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα.

Οι δυο τους δεν έχουν επισημοποιήσει προς το παρόν τη σχέση τους, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Χαρακτηριστικό της οικειότητας που υπάρχει ανάμεσά τους είναι το γεγονός ότι της έχει γνωρίσει τη μητέρα του.

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της συλλογής ρούχων της, βρέθηκε με τον Βλάσση Χολέβα και τον Λάκη Γαβαλά, ενώ μοιράστηκαν και ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο στα social media.

Μαρίνα Πατούλη Βλάσσης Χολέβας