«Τέρμα ρε παιδιά, βαριέμαι!» - Έξαλλη η Ντενίση με τον Λιάγκα για τον Λαζόπουλο σηκώθηκε να φύγει από το πλατό

Άβολο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τέρμα ρε παιδιά, βαριέμαι!» - Έξαλλη η Ντενίση με τον Λιάγκα για τον Λαζόπουλο σηκώθηκε να φύγει από το πλατό

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή 3/6 και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να μάθει κάποια πράγματα σχετικά με την διαμάχη της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Αυτό εξόργισε την καλεσμένη, η οποία εξήγησε πως δεν θέλει να συζητάει γι' αυτό το θέμα, καθώς έχει δώσει ήδη την απάντησή της.

Έτσι, αφου προσπάθησε να κλείσει το ζήτημα εκεί, ο συνομιλητής της της απάντησε πως είναι άδικο να έχει τέτοια αντιμετώπιση, διότι πολλές φορές την έχουν καλέσει στην εκπομπή και έχουν μιλήσει κυρίως για τη δουλειά της. Αυτό ήταν κάτι που δεν την ευχαρίστησε ιδιαίτερα και σηκώθηκε να φύγει από το πλατό.

Ένταση στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Μιμή Ντενίση για τον Λαζόπουλο

«Γιατί θες να μιλάμε για τετριμμένα πράγματα; Βαριέμαι! Ναι, βαριέμαι! Το είπαμε! Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, θέλω να είναι καλά, λυπήθηκα και για τη γυναίκα του, έκανε και ένα πολύ ωραίο βιβλίο… Γιατί πρέπει να βγαίνω στην τηλεόραση και να το λέω και να το ξαναλέω; Τέρμα ρε παιδιά, βαριέμαι! Δεν μπορεί να σου λέω για αυτά που κάνω και να συζητάμε πάλι αν έχω κόντρα», είπε με έντονο ύφος.

Ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε: «Μη με αδικείς γιατί σε έχουμε φιλοξενήσει φέτος τρεις φορές και έχουμε μιλήσει για την ταινία πάρα πολύ». Και η ίδια κατέληξε: «Φεύγω τώρα. Φεύγω. Γιατί να σε αδικήσω; Εσύ θέλεις συνέχεια να έρχομαι! Λοιπόν, έφυγα…».

«Μόλις βγαίνεις στην τηλεόραση μεταμορφώνεσαι, δεν ξέρω..»

Την Μιμή Ντενίση φιλοξένησαν ξανά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 4/1 στην εκπομπή τους, «Το Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός λίγο καιρό πριν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και είχε γίνει έξαλλη με τους δύο παρουασιαστές.

Η γνωστή ηθοποιός αρχικά έλυσε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον παρουσιαστή του Πρωινού εξαιτίας του ότι δεν τον κάλεσε στην πρεμιέρα της και έπειτα αναφέρθηκε στους παρουσιαστές του Στούντιο 4, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Τα παιδιά τα ξέρω από το 1994, είμαστε φίλοι. Είπα πολύ αυθόρμητα «καλά, δεν έχετε δει ούτε την παράσταση, ούτε την ταινία»; Δεν τους έβρισα. Ένα παράπονο προς δύο φίλους μου ήταν».

«Η Φαίη με αγαπάει και το δείχνει, εσύ με αγαπάς και το κρύβεις. Μόλις βγαίνεις στην τηλεόραση μεταμορφώνεσαι, δεν ξέρω τι σου συμβαίνει», είπε η Μιμή Ντενίση στον Γιώργο Λιάγκα με την παρουσιάστρια να απαντάει με χιούμορ: «Για να κάνει ένταση και να τον παίζουν τα σάιτ».

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έκανε μια παρατήρηση στην Φαίη Σκορδά για την θέση που κάθεται καθώς δεν θα φαινόταν καλά η πασίγνωστη ηθοποιός με την ίδια να απαντάει: «Δεν με πειράζει, έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό του ναρκισσισμού. Δεν το έχω πια αυτό που είχα να κάτσω από εδώ, γυρνάω κι από εδώ και από εκεί. Παλιά ήμουν και μικρή και είχα ναρκισσισμό. Τώρα λέω ούτως ή άλλως χάλια είσαι».

Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση μπροστά στις κάμερες, όταν οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”. Οι ερωτήσεις τους λοιπόν για την κόρη της, την έκαναν έξαλλη και τους είπε πως αν συνεχίσουν θα αναγκαστεί να σταματήσει.