Χάρης Σώζος στο «Πάμε Δανάη»: ''Έχουν έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην πόρτα του σπιτιού μου για να...''

Περιγράφει άγνωστα σκηνικά από την εποχή του «Δις εξαμαρτείν»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χάρης Σώζος στο «Πάμε Δανάη»: ''Έχουν έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην πόρτα του σπιτιού μου για να...''

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 3/6 ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Σώζος τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «δις εξαμαρτείν». Aποκάλυψε το πως πήρε το ρόλο, τη σχέση του με τους συντελεστές, αλλά και ιστορίες για τη ζωή του που δεν γνωρίζαμε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αναφερθεί αναλυτικά και για την οικογένεια του και ειδικότερα για τη σχέση που έχει με την κόρη του. Ωστόσο στη σημερινή περιορίστηκε κατά βάση σε ιστορίες που έζησε με θαυμαστές του.

Τι δήλωσε ο Χάρης Σώζος για την εποχή του «Δις εξαμαρτείν»

«Το 1992 μου έγινε πρόταση για το δις εξαμαρτειν. Οι Ρέππας - Παπαθανασίου με είδαν σε κάτι φυλλάδια από μία ταινία και έτσι μου έκαναν πρόταση.Το πρώτο γύρισμα ήταν στο στούντιο Μανιάτη στην Ηλιούπολη και εκείνο που θυμάμαι είναι το τρακ και την αγωνία που είχα γιατί δεν είχα εμπειρία από την τηλεόραση».

Και συνέχισε για τους δύο αγαπημένους σκηνοθέτες:

«Aπό την παραγωγή μου ζήτησαν να κάνω ένα βίντεο για να δουν αν τους κάνω.Τότε επειδή έκανα «Τον υπηρέτη των δύο αφεντάδων τους λέω θα σας δώσω δυο προσκλήσεις και πείτε στους παραγωγούς να έρθουν το βράδυ να με δουν και αν τους κάνω έχει καλώς αν δε τους κάνω ας μη με πάρουν. Δεν ήρθαν να με δουν αλλά έμαθαν και έτσι έκλεισε η συμφωνια».

Έπειτα διηγήθηκε μια φοβερή ιστορία:

«Θα σας πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ και το έμαθα μετά απο 3 χρονια. Έψαχνα να βρουν το τηλέφωνό μου από τον ΟΤΕ και χτυπούσε ασταμάτητα εκείνη την περίοδο. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι της πόρτας ανοίγω και βλέπω δυο κοπέλες ,οι οποίες είχαν έρθει από τη Θεσσαλονικη για εκδρομή στην Ακρόπολη ,έκαναν κοπάνα και ήρθαν και χτυπησαν την πόρτα του σπιτιού μου για να με δουν. Αυτό μου το 'πε μια κοπέλα αργότερα που γνωριστήκαμε που μου θύμισε το σκηνικό και μου αποκάλυψε ότι η μία ηταν εκείνη.

Τέλος μίλησε για τις κορυφαίες του στιγμές στη σειρά και τις σχέσεις του με τους συνπρωταγωνιστές του:

«Μια απο τις μεγαλύτερες χαρές όλων μας ηταν τα εορταστικά που κάναμε, ήταν ευφυέστατα τα σενάρια ,περάσαμε πάρα πολύ ωραία, υπήρχαν κάποιοι τραγουδιστές που εντάχθηκαν φοβερά μέσα στο υποκριτικό κομμάτι όπως οι Τσαλιγοπούλου, Μακεδόνας, Κούκα. Τα χαζεύω ακόμα στο ίντερνετ για να θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια».

«Με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Ντίνα Κωνστα και τη Νένα Μέντη ήμασταν αγαπημένοι, έχουμε ακόμα επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συχνά, αλλά είμαστε ο ένας στην καρδιά του άλλου».

«Παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή» - Συγκλονίζει ένα χρόνο μετά το ατύχημά του

Ο Χάρης Σώζος πρόσφατα παραχώρησε άλλη μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ρόλο του στη νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια αλλά και στο ατύχημα που βίωσε πέρσι .

«Πριν από ένα χρόνο, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή και παραλίγο να μην υπάρχω αυτήν τη στιγμή. Αυτό πραγματικά σε κάνει να σκεφτείς κάποια πράγματα, να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές, να κάνεις τον απολογισμό σου και πιθανότατα αυτό να γίνει αιτία να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Έτσι κι ο ήρωάς μας, που κουβαλά μια αρρώστια και μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το υπόλοιπο της ζωής του, νομίζω ότι έχει εκτιμήσει διαφορετικά τα πράγματα. Για αυτό και προσπαθεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, να φτιάξει την κλινική για τους νησιώτες και να τακτοποιήσει τα πάντα γύρω του. Θέλει να είναι όλα εντάξει αν κι όταν του συμβεί το οτιδήποτε».