Εξωφρενικό ποσό - Ανακοινώθηκε το κόστος για το live της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο

Δεν σας πάει ο νους!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξωφρενικό ποσό - Ανακοινώθηκε το κόστος για το live της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς αδιαμφισβήτητα κάθε φορά καταφέρνει και "κεντρίζει" τα βλέμματα. Ωστόσο, σύμφωνα με λεπτομέρειες της εκπομπής «Πρωινό» η γνωστή τραγουδίστρια θα βάλει για τα καλά "φωτιά" στην Μύκονο.

Η ίδια θα μπορούσε άνετα να συνδυάσει διακοπές και επαγγελματικές υποχρεώσεις μαζί μιας και αναμένεται στις 12 Ιουνίου να την δούμε να τραγουδάει στο μοναδικό καμπαρέτ που έχει ανοίξει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στα πρώτα τραπέζια το κόστος ανέρχεται στα 1000 ευρώ ενώ στα πίσω θα είναι γύρω στα 500 ευρώ. Δείτε επίσης εδώ το πραγματικό λόγο που η ίδια δεν θα συνεργαστεί με την Chanel από την Eurovision.

Όλες οι πληροφορίες για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που θα συζητηθεί

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της, Χρήστος Φουρεράϊ

Η Ελένη Φουρέιρα (δείτε το σύντροφό της) είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, αφού μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες που μετρούν εκατομμύρια προβολές στις μουσικές πλατφόρμες. Μεγαλύτεροι θαυμαστές της είναι η οικογένεια της.

Η μητέρα της με τον πατέρα της την στηρίζουν σε κάθε της βήμα, ενώ όπως κάθε γονιός θέλουν να την βλέπουν να προοδεύει. Όταν μάλιστα είχε πάει στην Eurovision, περίμεναν με αγωνία να την δουν επί σκηνής.

«Την καμαρώσαμε! Χαίρομαι πολύ για την κόρη μου, μας έκανε περήφανους. Δεν πήγαμε, γιατί δεν ήθελε και εκείνη να πάμε. Αυτή μας είπε, αλλά τελικά δεν ήθελε. Πιστεύουμε θα κερδίσει, θα πάρει την πρωτιά. θα δούμε, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή, είμαι ο πιο περήφανος πατέρας. Είχα πάντα εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Μακάρι να πάει καλά και να είναι πάντα καλά», είχε πει ο μπαμπάς της.

«Δεν μεγάλωσα στα πούπουλα. Ο πατέρας μου είναι οικοδόμος και η μητέρα μου μοδίστρα», είχε αποκαλύψει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν για τα δύσκολα παιδικά της χρονιά.