Η Δανάη Λουκάκη αποκαλύπτει λίγο πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών - «Αισθάνομαι ανασφάλεια ανεξάρτητα από...»

Είναι τελικά νονά του παιδιού του Κοντιζά;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Δανάη Λουκάκη αποκαλύπτει λίγο πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών - «Αισθάνομαι ανασφάλεια ανεξάρτητα από...»

To πρωί της Παρασκευής 3/6 και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, για το οποίο όπως είπε και ο Αιμίλιος Χειλάκης θα κλάψουμε πολύ, συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε η Δανάη Λουκάκη και μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς αλλά και για την ανασφάλεια που νιώθει γενικότερα στο επαγγελματικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα μου λείψουν οι φίλοι μου. Και ούσα στη σειρά αισθανόμουν ανασφάλεια διότι έβλεπα γύρω μας τι γίνεται. Σίγουρα αισθάνομαι ανασφάλεια ανεξάρτητα των Μελισσών, απλώς ένιωθα πολύ τυχερή που μέσα σε όλο αυτόν το χαμό εγώ είχα κάτι σταθερό. Αλλά η ανασφάλεια δεν είχε φύγει ούτε τότε», είπε αρχικά η Δανάη Λουκάκη.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός απάντησε για τη φιλική της σχέση με τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι η νονά του παιδιού του διακεκριμένου σεφ.

«Ρε φίλε τι καλλιτεχνάρα!» - "Σείστηκε" το Twitter με τη διθυραμβική ερμηνεία του Αιμίλιου Χειλάκη

Το μεγαλύτερο φαν κλαμπ σχετικά με τα τηλεοπτικά προγράμματα όπως έχουμε καταλάβει, είναι στο Twitter μιας και οι χρήστες δεν χάνουν λεπτό και σχολιάζουν ακατάπαυστα με επικό τρόπο κάθε τι που παρακολουθούν. Στην περίπτωση των Άγριων Μελισσών ωστόσο "δίνουν ρέστα" όσον αφορά τους σχολιασμούς τους για τους ήρωες και τις καταστάσεις στη σειρά.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο ολοκληρώθηκε λοιπόν την Πέμπτη 2/6 στη σειρά και όσο και αν δεν το πιστεύετε ο Ακύλας ήταν το πρόσωπο που πρωταγωνίστησε στο Twitter, μιας και όπως αποδεικνύεται υποδύεται εξαιρετικά τον παράφρων!

Ο Ακύλας έφυγε κακείν κακώς από το έργο του αεροδρομίου, ενώ και οι Άβαντες του γύρισαν την πλάτη όταν ζήτησε να μαζευτούν για να τιμήσουν τους νεκρούς τους και τότε άρχισε να φωνάζει και ωρύεται. ΤοTwitter φυσικά δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει και να μην σχολιάσει την ερμηνεία του Αιμίλιου Χειλάκη ως Ακύλα Μεγαρίτη που για ακόμη μια φορά καθήλωσε τος πάντες!