Αιμίλιος Χειλάκης: ''Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες''

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για το φινάλε της αγαπημένης σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιμίλιος Χειλάκης: ''Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες''

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψαν φυσικά να τον ρωτήσουν για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε κληθεί να σχολιάσει και τον χαρακτήρα του ως Ακύλας στη σειρά δίνοντας μια απάντηση που αιφνιδίασε πολλούς (δείτε εδώ τι είπε για τον χαρακτήρα).

Η βασική ερώτηση που απασχόλησε ήταν μία: ''Ti θα γίνει στο τέλος''.

Τι δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης για το τέλος του σίριαλ

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε:

«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο».

Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».

Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει το τέλος της Ρίζως λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Στην πρεμιέρα για τα θερινά σινεμά της «Σμύρνης μου αγαπημένης» βρέθηκε μεταξύ άλλων, η Ελένη Καρακάση, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Εκεί λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η ηθοποιός αποκάλυψε το τι συναισθήματα της αφήνει η αυλαία (δείτε εδώ ποιος φόνος θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το τέλος).

«Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το τέλος της σειράς. Δεν έχω ρωτήσει, ποτέ δεν ρωτάω που θα πάει ο ρόλος μου το αφήνω αυτό στους σεναριογράφους, που εδώ και 3 χρόνια μου έχουν αποδείξει ότι δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ενώ πολλοί συνάδελφοί της απαντούν περίπου τα ίδια στην συγκεκριμένη ερώτηση, είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς αν πρόκειται για μια διαδεδομένη συνήθεια ή η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το τέλος στις «Άγριες Μέλισσες».