"Καταπέλτης" η Δανάη Μπάρκα για τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη - «Δεν χρειάζεται να ταιριάξει η αισθητική μας με όλους!»

Με αφορμή τα σχόλια του για τη Μαρίζα Ρίζου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Αίσθηση όπως όλα δείχνουν έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη μετά το περιστατικό που είχε στο X- Factor με τη Μαρίζα Ρίζου, καθώς και η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της την Παρασκευή 3/6 σχολίασε το γεγονός.

Η έντονη διαφωνία της Δανάης Μπάρκα με όσα ακούστηκαν

Η παρουσιάστρια λοιπόν ακούγοντας τα όσα είπε και λόγο της σχέσης της με την τραγουδίστρια εξέφρασε την έντονη διαφωνία της με αυτά που είπε ο γνωστός μάνατζερ.

«Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν χρειάζεται να ταιριάξει η αισθητική μας με όλους. Ξέρετε πού θα διαφωνήσω λίγο με τον κ. Ψινάκη; Τον έχω θαυμάσει πάρα πολλές φορές για το χιούμορ και την ευφυΐα του και μου αρέσει αυτό που κάνει στο Youtube, είναι ένας άνθρωπος που δεν γνωριζόμαστε και δεν είχα ποτέ κόντρα. Θα διαφωνήσω λίγο με τον τρόπο που μίλησε σε σχέση με το ότι δεν γνωρίζει καν τη δουλειά κάνει.

Θεωρώ ότι όταν είσαι ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός στην μουσική βιομηχανία, οφείλεις να γνωρίζεις τους ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο. Ειδικά αυτούς που διαπρέπουν. Η Μαρίζα Ρίζου τα τελευταία χρόνια γεμίζει σκηνές, από την Τεχνόπολη μέχρι και όλα τα μαγαζιά που εμφανίζεται» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Τι συνέβη ανάμεσα τους στο X-Factor

Tην Κυριακή 22/5 στο X-Factor υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.