«Για να μην της πω, “δε μας χ@@@ις κουκλίτσα μου”» - Χαμός με τις δηλώσεις του Ψινάκη για τη Μαρίζα Ρίζου

Απίστευτο "άδειασμα"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για να μην της πω, “δε μας χ@@@ις κουκλίτσα μου”» - Χαμός με τις δηλώσεις του Ψινάκη για τη Μαρίζα Ρίζου

Στο Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 3/6 έπαιξαν απόσπασμα των δηλώσεων του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στο X-Factor και είχε έναν έντονο αρκετά διάλογο με τη Μαρίζα Ρίζου με την οποία δε δείχνει να τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Η αναφορά του Hλία Ψινάκης στους κριτές του μουσικού show και τη Μαρίζα Ρίζου

«Γνώριζα από παλιά τον Στέλιο Ρόκκο και τον Αντρέα Γεωργίου που τον είχαμε στο Dream Show και είχε βγει νικητής. Η κυρία Ρίζου δεν έδειξε να χαίρεται πάρα πολύ που ήρθα. Ο κύριος Stavento ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα γιατί έχει πολύ χιούμορ και είναι και πολύ γλυκό παιδί» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης και συνέχισε:

«Ούτε καν τι δουλειά κάνει η κυρία Ρίζου δεν ξέρω. Λες ότι ήμουν λίγο αγενής μαζί της. Όχι, ποτέ δεν είμαι αγενής με κανέναν. Όταν μου είπε πρώτα “δε θα κάνετε νούμερα με την κιτρινίλα εις βάρος μου κύριε Ψινάκη” εγώ της είπα, “άντε μ@@η ξινέγκλο” για να μην της πω, “δε μας χ@@@ις κουκλίτσα μου”. Γενικά τους ανθυποκουλτουριάριδες δε τους μπορώ από παλιά. Δεν είναι του τύπου μου και της αισθητικής μου η κυρία και προφανώς ούτε και εγώ της δικής της».

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Ηλία Ψινάκη - Κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε το δεύτερο live του X-Factor προκειμένου να αναδειχθεί η επόμενη φωνή της Ελλάδας. Μέχρι τότε ωστόσο ο ανταγωνισμός παραμένει να είναι μεγάλος μιας και υπάρχουν πολλά ταλέντα που έχουν στόχο την πολυπόθητη νίκη.

Μετά λοιπόν από τα "καρφιά" του Ανδρέα Γεωργίου στον Στέλιο Ρόκκο την ώρα της ζωντανής μετάδοσης σειρά είχε ένα περιστατικό το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter με αποτέλεσμα τα tweets να παίρνουν "φωτιά" το ένα μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης είχε ζητήσει από τον Ηλία Μπόγδανο σχολιάζοντας τη σημερινή του εμφάνιση να λύσει τον φιόγκο του εντυπωσιακού φορέματος της Κατερίνας Λιόλιου λέγοντας: "Ηλία μου, με την παντόφλα δεν θα κάνουμε πολλά πράγματα. Επειδή μας βλέπουν πολλοί τουιτεράδες, λύσε τον φιόγκο της κυρίας Λιόλιου να δεις τι θα γίνει στο Twitter.

Ωστόσο, λίγο αργότερα βρέθηκε στα backstage όπου δεν δίστασε μάλιστα να κατεβάσει ο ίδιος το φόρεμα της προκαλώντας την έκπληξη της ίδιας, όλων των παικτών που βρίσκονταν μπροστά και αλλά και των τηλεθεατών. Έτσι, ο Ανδρέας Γεωργίου εμφανώς αμήχανος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην «τάξη» λέγοντας: «Ηλία μου, θέλεις να έρθεις στην παρέα μας; Για έλα σε παρακαλώ».