X-Factor: «Και μην είστε ξινέγκλο!» - Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαρίζα Ρίζου

Ένταση και από τις δύο πλευ΄ρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Και μην είστε ξινέγκλο!» - Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαρίζα Ρίζου

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, και στην κριτική επιτροπή εκτός από τους τέσσερις κριτές του show, την Κυριακή 22/5 υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Τα "πήρε" ο Ψινάκης με την Ρίζου

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.

Υποβασταζόμενος στη σκηνή - Εμφανίστηκε με μπαστούνι πλάι στον Μάστορα

Τον guest κριτή και λαμπερό Ηλία Ψινάκη υποδέχτηκε ο Ανδρέας Γεωργίου και μαζί θυμήθηκαν όταν ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ήταν παίκτης του Dream Show, ο Ψινάκης ανήκε στην κριτική επιτροπή, πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στη σκηνή από τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος τού κρατούσε και το μπαστούνι. Όπως αποκάλυψε ο άλλοτε μάνατζερ καλλιτεχνών, πρώην δήμαρχος και κριτής πολλών τάλεντ σόους του παρελθόντος, τού παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τη μέση του και φυσικά για ακόμα μία φορά αυτοσαρκάστηκε για την ηλικία του κάτι που συνηθίζει να κάνει μιας και είναι ακομπλεξάριστος.