Μόνο ώπα που δεν αναφώνησε! Η Μιμή Ντενίση το γύρισε στα τσάμικα για να κρύψει την πτώση της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνο ώπα που δεν αναφώνησε! Η Μιμή Ντενίση το γύρισε στα τσάμικα για να κρύψει την πτώση της

Το πρωί της Παρασκευής 3/6 η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό», όπου έβαλε φωτιά ανάμεσα στο στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με μία μόνο ατάκα. Ωστόσο με με το που μπήκε στο πλατό της εκπομπής, έγινε κάτι αναπάντεχο. Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η γνωστή ηθοποιός παραλίγο να σωργιαστεί στο πάτωμα.

Το τσάμικο της Μιμής Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση παραπάτησε και προσπάθησε να κρατηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα για να μην πέσει κάτω, με αποτέλεσμα να... χορεύει τσάμικο. «Με μάτιασες», αναφώνησε η ηθοποιός στον παρουαιστή.

«Γιατί δεν έχει ισορροπία αυτός. Από το πρωί έχει ένα θέμα. Έχει ένα μυϊκό θέμα αυτές τις μέρες», αποκάλυψε εκείνη την ώρα η Φαίη Σκορδά εκθέτοντας δημοσίως τον πρώην σύζυγό της.

«Έχω ένα νευροκαβαλίκεμα, δεν μπορώ να γυρίσω δεξιά. Επειδή κάθεται η Φαίη, γι’ αυτό», εξήγησε με χιούμρ ο Γιώργος Λιάγκας.

Έξαλλη η Ντενίση με τον Λιάγκα

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, την Παρασκευή 3/6 και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να μάθει κάποια πράγματα σχετικά με την διαμάχη της με τον Λάκη Λαζόπουλο. Αυτό εξόργισε την καλεσμένη, η οποία εξήγησε πως δεν θέλει να συζητάει γι' αυτό το θέμα, καθώς έχει δώσει ήδη την απάντησή της.

Έτσι, αφου προσπάθησε να κλείσει το ζήτημα εκεί, ο συνομιλητής της της απάντησε πως είναι άδικο να έχει τέτοια αντιμετώπιση, διότι πολλές φορές την έχουν καλέσει στην εκπομπή και έχουν μιλήσει κυρίως για τη δουλειά της. Αυτό ήταν κάτι που δεν την ευχαρίστησε ιδιαίτερα και σηκώθηκε να φύγει από το πλατό.

«Γιατί θες να μιλάμε για τετριμμένα πράγματα; Βαριέμαι! Ναι, βαριέμαι! Το είπαμε! Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, θέλω να είναι καλά, λυπήθηκα και για τη γυναίκα του, έκανε και ένα πολύ ωραίο βιβλίο… Γιατί πρέπει να βγαίνω στην τηλεόραση και να το λέω και να το ξαναλέω; Τέρμα ρε παιδιά, βαριέμαι! Δεν μπορεί να σου λέω για αυτά που κάνω και να συζητάμε πάλι αν έχω κόντρα», είπε με έντονο ύφος.

Ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε: «Μη με αδικείς γιατί σε έχουμε φιλοξενήσει φέτος τρεις φορές και έχουμε μιλήσει για την ταινία πάρα πολύ». Και η ίδια κατέληξε: «Φεύγω τώρα. Φεύγω. Γιατί να σε αδικήσω; Εσύ θέλεις συνέχεια να έρχομαι! Λοιπόν, έφυγα…».