Ασύλληπτο περιστατικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Έστειλε δημοσιογράφο στο Λονδίνο και δεν...

Με αφορμή τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Έστειλε δημοσιογράφο στο Λονδίνο και δεν...

Είναι Παγκόσμιο γεγονός και μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη, οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώ πολλοί είναι εκείνοι που παρευρέθηκαν αλλά και αρκετοί εκείνοι που έφαγαν "πόρτα" όπως η Kim Κardashian! Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε στείλει απεσταλμένη δημοσιογράφο για να απαθανατίσει κάθε λεπτό από αυτό το φανταστικό γεγονός ωστόσο συνέβη κάτι που ανέτρεψε τα σχέδια τους για ρεπορτάζ...

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την απίστευτη αποκάλυψη

Την Παρασκευή 3/6 η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος Λιλή Πυρράκη, που βρίσκεται στο Λονδίνο ήταν χθες να βγει σε ζωντανή σύνδεση από το σημείο που έγιναν οι εορτασμοί για την Βασίλισσα Ελισάβετ ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ καθώς επικρατούσε τέτοιος χαμός και πανικός, είχε τόσο κόσμο, που η Λιλή δεν κατάφερε ποτέ να συναντηθεί με τον οπερατέρ!

Έντονη ανησυχία με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Δεν θα παραστεί στη λειτουργία στον ναό του Αγίου Παύλου

Και πάνω που λέγαμε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κλείσει ορισμένα στόματα, και πως οι εμφανίσεις της κάνουν πάταγο, ήρθε η ανακοίνωση για αδιαθεσία της μονάρχη κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της! Μάλλον την ματιάσαμε καθώς δεν θα παραστεί στη λειτουργία της Παρασκευής, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ.

Η 96χρονη βασίλισσα λέγεται ότι ένιωσε «αδιαθεσία» κατά τη διάρκεια των σημερινών εορτασμών και θα χάσει τη σημερινή εκδήλωση με «μεγάλη απροθυμία», όπως ανακοίνωσε το Παλάτι και μεταδίδει η DailyMail.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η βασίλισσα απόλαυσε πολύ τη σημερινή παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και την πτήση των αεροσκαφών της RAF, αλλά ένιωσε κάποια αδιαθεσία». Παρόλα αυτά, η μονάρχης θα εμφανιστεί στο αποψινό άναμμα των φάρων, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια της παρουσίας της στο θρόνο.