Βένια Καραγιαννίδου για την συμμετοχή της στο House of fame: «Δεν έχω μετανιώσει που πήγα»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βένια Καραγιαννίδου για την συμμετοχή της στο House of fame: «Δεν έχω μετανιώσει που πήγα»

Την Βένια Καραγιαννίδου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «House of Fame» όπου κατάφερε να "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς μπορεί να μην κέρδισε ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love it» (Δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής) όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί για την εμπειρία της καθώς τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω μετανιώσει που πήγα στο "House of Fame"».

Οι δηλώσεις της Βένιας Καραγιαννίδου

«Στροφή» στην καριέρα της έκανε η πρώην παίκτρια του House of Fame

Στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει μετά το τέλος του House of Fame, η Βένια Καραγιαννίδου, η οποία μέσα στο ριάλιτι είχε καταφέρει να βγεί και μαθήτρια της εβδομάδας, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από την πρόοδο της.

Η νεαρή τραγουδίστρια εντυπωσίασε αρκετές φορές με τις φωνητικές της ικανότητες, έφτασε μέχρι και τον τελικό και από τα ρυθμικά ποπ τραγούδια που ερμήνευσε μέσα στο παιχνίδι, πλέον αποφάσισε πως της ταιριάζει πολύ περισσότερο το λαϊκό τραγούδι.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βένιας Καραγιαννίδου

Η Βένια Καραγιαννίδου έκανε ήδη το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και υπέγραψε με την δισκογραφική Panik Platinum, ενώ κυκλοφόρησε και το τραγούδι της με τίτλο "Ποιον Τιμωρείς".

Το "Ποιον Τιμωρείς" υπογράφουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου, οι οποίο έχουν γράψει πολλές επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας.

Το video clip σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας.