House of Fame: Μαθήτρια της εβδομάδας η Βένια

Θα έχει ασυλία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: Μαθήτρια της εβδομάδας η Βένια

Μαθήτρια της εβδομάδας στο House of Fame βγήκε από τους η Βένια αφού σύμφωνα με τους coaches ήταν αυτή με την μεγαλύτερη πρόοδο.

Η παίκτρια άκουσε τα καλύτερα λόγια από τους coaches όπου σύμφωνα με αυτούς, χαίρονται που την έχουν μαθήτρια τους. Έχει κάνει πρόοδο, ακούει τις συμβουλές τους και θα έχει ασυλία για ολόκληρη την εβδομάδα.

Η παίκτρια φαίνεται πως έχει μπει με σκοπό να μείνει για τα καλά, για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι δύσκολα αφού ο Πάνος Μεταξόπουλος τους «έκραξε» για τα καλά.

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram

House of Fame: Η ηλικία και καταγωγή της Βένιας Καραγιαννίδου

Μπορεί κάποιοι να πήγαν στο σπίτι του House of Fame και να παρέκκλιναν λίγο από τους στόχους τους αφού ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, αλλά η Βένια Καραγιαννίδου όπως φαίνεται δεν έχει μάτια για άλλο τίποτα εκτός από τη νίκη.

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν ήδη ξεχωρίσει τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο για τον χαρακτήρα και το ήθος της.

Είναι 26 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν μικρή, ντρεπόταν τόσο πολύ, που τραγουδούσε με κλειστές πόρτες και παράθυρα για να μην ακουστεί. Ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι, όταν στο μαγαζί που δούλευε ως πωλήτρια την ανακάλυψε ο Πάνος Ψάλτης. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «λαϊκό κορίτσι» και δηλώνει ετοιμόλογη και ανταγωνιστική.

Η μεγαλύτερη πρόκληση στο House Of Fame θα είναι να ερμηνεύσει ξενόγλωσσο τραγούδι καθώς στο ρεπερτόριo της θέση έχουν επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Άννας Βίσση και του Γιώργου Μαζωνάκη. Οι γονείς της την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα, αλλά θα προτιμούσε το ρεπερτόριο της να ήταν διαφορετικό. Θεωρεί πως ο δυναμικός της χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει ζήλια κυρίως στις συμμαθήτριές της.