Ο Κώστας Παπαδόπουλος τα "χώνει" στην παραγωγή του Survivor για την επιλογή των παικτών

«Μπήκαν από... σπόντα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Κώστας Παπαδόπουλος τα

Το πρωί της Παρασκευής (3/5) προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν δίστασε να αφήσει κάποιες σπόντες για τους παίκτες αλλά και την παραγωγή.

Από την άλλη, ο ίδιος αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μιας και τόνισε πως εκείνος ήταν όπου έσωσε το παιχνίδι καθώς δεν πήγαινε καλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για το αν του έχει γίνει πρόταση για το All Star Survivor ανέφερε πως: «Δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση για το All Star αλλά, προετοιμάζομαι». (Δείτε εδώ ποιον πρώην παίκτη θέλουν ως παρουσιαστή)

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το Survivor 5

Με τόσα χρήματα επιστρέφει η Στέλλα στην Ελλάδα - Τα λεφτά που συγκέντρωσε από τον Ατζούν

Ήταν 5/3 όταν η Στέλλα Ανδρεάδου μπήκε στο Survιvor 5. Μπορεί ο Ατζούν να προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό το όνομα της, ωστόσο, είχε διαρρεύσει πολύ πριν την είσοδο της και όλοι μιλούσαν για μια πολύ δυνατή παίκτρια που θα "έσκιζε" μέσα στο παιχνίδι. Έτσι και έγινε, αφού ήταν μια από τις πιο δυνατές αθλητικά γυναίκες.

Ωστόσο, στο χθεσινοβραδινό (2/6) επεισόδιο αποχώρησε... Συγκεκριμένα, έχοντας χάσει 2 ασυλίες οι Κόκκινοι ψήφισαν 3 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Μαίη, Σπύρος βγήκαν από την κάλπη, ενώ η Στέλλα μετά από επιλογή του Γιώργου Ταλάντσεβ.

Η κόκκινη ομάδα είχε τσακωθεί πριν το συμβούλιο του νησιού, καθώς ορισμένοι δεν είχαν την ίδια άποψη για την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στην ψηφοφορία. Η Μαίη ήταν εκείνη που έλεγε πως δεν πρέπει να ψηφίσουν την Στέλλα καθώς θα βγουν οι δυο γυναίκες τους στον τάκο και αν μια αποχωρήσει, τότε η άλλη θα παίζει μόνη της σε όλα τα run.

Το κακό λοιπόν τους βρήκε και η Στέλλα είδε τον δρόμο της επιστροφής με τους συμπαίκτες της να απογοητεύονται καθώς ήθελαν να φύγει ή η Μαίη ή ο Σπύρος...