«Μένει πάντα απωθημένο...» - Η καριέρα που θα ακολουθούσε ο Πέτρος Λαγούτης αν δεν γινόταν ηθοποιός

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μένει πάντα απωθημένο...» - Η καριέρα που θα ακολουθούσε ο Πέτρος Λαγούτης αν δεν γινόταν ηθοποιός

Τον Πέτρο Λαγούτη υποδέχθηκε η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» το πρωί της Παρασκευής 3/6. Ο γνωστός ηθοποιός, που αναμένεται να αναλάβει και χρέη παρουσιαστή. μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή.

Αναφέρθηκε στον εθισμό του για τον τζόγο, αλλά και και στην αγάπη του για το ποδόσφαιρό, που είναι το μεγάλο του απωθημένο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Το επαγγελματικό απωθημένο του Πέτρου Λαγούτη

«Αυτό μένει απωθημένο για πάντα, αλλά θέλει πολλά για να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολλοί είναι καλοί αλλά μετά θέλει και μια βοήθεια, θέλει και τύχη και μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, που είναι πολύ δύσκολο σε αυτές τις ηλικίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε για τα χρόνια της εφηβείας του, αλλά και για το πότε σταμάτησε να ακολουθεί την αγάπη του στο ποδόσφαιρό. Η βασική αιτία ήταν οι Πανελλαδικές. Και τελικά εξομολογήθηκε το πως ξεκίνησε να εργάζεται σαν ηθοποιός.

Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία απέκτησε νέο ρόλο στη σειρά Ήλιος, μίλησε στο περιοδικό Marie Claire και αποκάλυψε πως το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, καθώς διατηρούν άριστες σχέσεις και θεωρεί γενικότερα πως όσα ζευγάρια χωρίζουν και "επιβιώνουν" είναι αξιοθαύμαστα.

Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης

Με τον τέως σύζυγό σας Πέτρο Λαγούτη έχετε ερωτηθεί σχεδόν για τα πάντα! Υπό μία έννοια, οι δυο σας έχετε βοηθήσει να απενεχοποιηθεί το διαζύγιο…

Το πιστεύω αυτό που λέτε! Με τον Πέτρο κάναμε πλάκα ότι θα ανοίξουμε γραφείο, παρότι, πρέπει να σας πω, δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο! Η αλήθεια είναι ότι θαυμάζω απεριόριστα τα ζευγάρια που καταφέρνουν να βγουν από αυτή τη διαδικασία και να είναι δύο ζωντανοί, αγαπημένοι άνθρωποι. Μου φαίνεται καταπληκτικό, υπέροχο.