Με μακρύ φλοράλ φόρεμα - Εντυπωσιακή η Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλευρό του Μίνωα Μάτσα

Στην πρώτη έξοδο του καλοκαιριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μακρύ φλοράλ φόρεμα - Εντυπωσιακή η Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλευρό του Μίνωα Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας αποτελούν ένα πολύ όμορφο και τρυφερό ζευγάρι, που μετά την απόκτηση του παιδιού τους δείχνουν να είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ αυτή η σχέση. Οι κοινές εμφανίσεις μπορεί να μην είναι πάρα πολλές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, όταν όμως αποφασίζουν να κυκλοφορήσουν είναι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Το βράδυ της Πέμπτης 2/6 το ζευγάρι έκανε μια νυχτερινή έξοδο για να παρακολουθήσουν στο Ηρώδειο την πρώτη μεγάλη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για το φετινό καλοκαίρι, εκεί όπου βρέθηκε μόνος του και ο Γιάννης Λάτσιος. Η πολιτικός απαθανατίστηκε από τον φακό με ένα πολύ ωραίο φλοράλ, μακρύ φόρεμα χαμογελαστή στο πλάι του συζύγου της.

Η βραδινή έξοδος της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα

Κεφαλογιάννη - Μάτσας

«Είχα προσπαθήσει πιο παλιά να κάνω παιδί, αλλά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μίνω Μάτσα και την καθημερινότητα με τα δίδυμα μωρά της.

«Το έχω πει πιν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί.

Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο», κατέληξε η γνωστή πολιτικός.