Μοναχική έξοδος για τον Γιάννη Λάτσιο - ''Σούσουρο'' με την εμφάνιση του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μοναχική έξοδος για τον Γιάννη Λάτσιο - ''Σούσουρο'' με την εμφάνιση του

Ο Γιάννης Λάτσιος αποτελεί ένα πολύ δυνατό όνομα για τα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού η παρουσία του στον κανάλι του Αντ1 ως γενικός διευθυντής προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά μιας και η εμπειρία στο χώρο του είναι μεγάλη.

Να τονίσουμε εδώ πως ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη δεν έχει απασχολήσει με τα προσωπικά του μετά τον χωρισμό του αλλά κυρίως με τις επαγγελματικές του επιλογές. Αυτό δε σημαίνει πως είναι μόνος του στη ζωή καθώς ακούγεται ένα γυναικείο πρόσωπο να είναι πολύ κοντά του. Μάλιστα στην πρόσφατη εμφάνιση του στο Ηρώδειο την Πέμπτη 2/6 τον είδαμε σε μία μοναχική φάση, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπήρχαν οικείοι στον περίγυρο.

Ο Γιάννης Λάτσιος στο Ηρώδειο

Γιάννης Λάτσιος

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σαμπρίνα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ξαφνική αναφορά στον γάμο και το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, από το οποίο έχουν πια περάσει 13 ολόκληρα χρόνια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει μεγαλώσει την οικογένειά της μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά.

Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω «εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά». Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.